WWEU21 gaat hybride

WWEU21


Op woensdag 17 en donderdag 18 maart organiseren FMN en IFMA World Workplace Europe '21 in hybride vorm! Wat WWEU21 extra bijzonder maakt, is dat we uitzenden vanuit drie hubs in Nederland, Spanje en Polen. Mis niks en ontdek de nieuwste ideeën en technologieën vanuit de hele wereld! 

Tweedaags programma

WWEU19-2


Tijdens WWEU21 zenden we uit vanuit drie hubs in Nederland, Spanje en Polen. De keynotes van Anders Inset en Deborah Nas worden in alle hubs uitgezonden. Uiteraard nemen we alle sessies ook op zodat je die wanneer het jou uitkomt via het platform kunt bekijken. 

Hub fysiek bijwonen

WWEU19-1


Je kunt de Nederlandse hub fysiek bijwonen en meedoen aan break-out-sessies en facility tours. Zo ervaar je WWEU21 nog beter! De locatie van de hub, het aantal tickets en de prijzen zijn momenteel nog onbekend. Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws!

Bestel je kaartje!

Uiteraard krijg je als FMN-lid korting op je kaartje voor WWEU21. In plaats van €199,- betaal je voor het event €149,- (excl. btw). Je bestelt je kaartje via de WWEU-website. De prijzen voor het fysiek bijwonen van de Nederlandse hub worden op een later moment bekendgemaakt. 

Meer weten?

We houden je op de hoogte van de programmering en de Nederlandse hub. Op de website van World Workplace Europe lees je onder andere over de keynotesprekers en kan je je kaartje kopen. Heb je vragen over dit evenement? Stuur dan een mailtje naar Natalie Hofman