World Workplace EuropeOp naar WWE 2020!

Na een succesvolle editie van World Workplace Europe 2019 slaan FMN en IFMA wederom de handen ineen om ook in 2020 de Kromhouthal in Amsterdam drie dagen lang om te toveren tot innovatief kennis-en netwerkplatform voor FM'ers. Houd 18-20 maart alvast vrij in je agenda en bestel je kaartje, want dit wil je niet missen!

Tickets

WWE 2019.PNG


Heb jij je kaartje(s) voor WWE 2020 al besteld? Goed om te weten: Voor sommige activiteiten, zoals de Facility Tours, dien je apart een kaartje te bestellen. Het ticketoverzicht vind je hier

Partners en sponsors

wwe 2019


Interesse om als partner of sponsor te participeren? Neem dan contact op met Lara Paemen van IFMA of Roel Masselink van FMN om meer over de mogelijkheden te horen.

 

Student Challenge

Tijdens de Student Challenge voeren studenten in teams opdrachten uit tijdens WWE. De bevingingen presenteren de teams later aan het publiek waarna het winnende team gekozen wordt. Deze wedstrijd is een geweldige kans om zowel je nationale als internationale netwerk uit te breiden. Bekijk de video en laat je inspireren door de winnaars van 2019. Meer info en aanmelden (vooraf verplicht): roel.masselink@fmn.nl

Facility Tours

Schiphol pexels 041219


Net als vorig jaar worden er weer diverse Facility Tours georganiseerd waarvoor je los een kaartje kunt kopen. Dit jaar kan je kiezen tussen een exclusief kijkje achter de schermen bij Schiphol Airport, Microsoft en het Van Gogh Museum. Mis deze unieke kans niet en bestel vandaag je kaartje nog, want er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Charity Dinner

Charity Dinner 2019


Op woensdagavond 18 maart vindt het Charity Dinner plaats. Hiervoor is het mogelijk om een stoel of tafel te bestellen. Vorig jaar zamelden we €1.500,- in voor de Rabobank Foundation die onder andere kleinschalige boeren in ontwikkelingslanden ondersteunt. Dit jaar wordt geld ingezameld voor de Europese Voedselbank. We hopen natuurlijk weer op een mooie opbrengst!

Keynote speakers

Johnny Sundin, Wouter Truffino en Anders Inset verzorgen de keynotes op WWE. Keynote speaker Johnny Sundin opent woensdag met de keynote 'HappyBrain: Dynamic Mindsets & Creative Thinking in the Agile World'. Op donderdag neemt Wouter Truffino het woord tijdens zijn opening keynote 'Unleash the innovative power'. Anders Inset verzorgt de closing keynote 'Business Philosophy from a wide prospective'. Lees hier meer over de sprekers en hun keynotes.

 

Programma

Houd de website van WWE in de gaten voor het actuele programma. Zo weet je bij welke sessies, paneldiscussies en bijeenkomsten jij aan moet schuiven!