IFMA

ifma_tagline_rgb_72dpi


FMN is partner van IFMA, the International Facility Management Association. Door dit partnerschap zijn alle FMN-leden automatisch ‘custom-member’ van IFMA.

Voordelen:
  • Toegang tot de documenten in de Knowledge Library, de digitale kennisdatabank van IFMA (en de mogelijkheid zelf bijdragen te leveren)
  • Toegang tot FMJ online, het digitale verenigingsvakblad van IFMA
  • Toegang tot het internationale IFMA-netwerk van FM-professionals, zowel fysiek als online via IFMA Engage
  • De FM Wire, de tweewekelijkse nieuwsbrief met wereldwijde facilitaire trends
  • De mogelijkheid je aan te sluiten bij Councils en Communities of Practice van IFMA (tegen dezelfde tarieven als full IFMA members)
  • De mogelijkheid om via IFMA en RICS internationaal geaccepteerde credentials te halen, zoals de CFM, FMP en SFP
  • Kortingen op een aantal producten en diensten van IFMA, waaronder vakliteratuur

 

Wil je full IFMA member worden? Dan kun je dat als FMN-lid tegen een gereduceerd tarief van USD 219.- afsluiten. Overigens kun je in Nederland het full IFMA membership alleen maar afsluiten als je FMN-lid bent.

Wil je de FMJ Online, het digitale verenigingsblad van IFMA, rechtstreeks ontvangen of oude nummers terug lezen? Schrijf je dan in via de website van IFMA (met jouw FMN/IFMA-inloggegevens). Geen inloggegevens? Neem dan contact op met onze ledenadministratie. Deze neemt dan contact op met IFMA om jouw toegang te (laten) regelen.

Meer informatie over IFMA voor FMN-leden vind je via deze link: https://membershipinfo.ifma.org/

Certificeringen

IFMA verzorgt onder andere de certificeringen voor CFM, FMP en SFP. Met deze internationaal geaccepteerde credentials toon je aan dat je een echte FM-professional bent. Voor meer informatie over de IFMA-credentials kun je kijken op http://www.ifmacredentials.org/

 

Meer artikelen over IFMA