FMN Podcast banner 2002x605

FMN LANCEERT EIGEN PODCASTKANAAL

Mis niets van FMN Podcast! We praten met betrokken deskundigen over mensen, gebouwen, werkomgevingen, dienstverlening, hospitality, duurzaamheid, technologie en innovatie. Kortom: alles waarover jij als (aankomend) FM-professional meer wilt horen.

FMN Coronavirus - banner 2002x605

DE IMPACT VAN HET CORONAVIRUS OP FACILITY MANAGEMENT

Er is veel te lezen, zien en horen over het coronavirus. FMN probeert om de relevante informatie voor het FM-vakgebied te verzamelen. Daarnaast levert FMN als vakvereniging zelf een bijdrage aan het denken en doen over de impact van het coronavirus op ons vakgebied en dagelijks werk. 

Dia 5 - FMN25 2002x605

FMN YOUNG

FMN Young brengt studenten en young professionals samen door iedere twee maanden een activiteit te organiseren. Op alle mogelijke manieren is FMN Young het platform om jou te enthousiasmeren voor de veelzijdigheid van het vakgebied!

Dia 2 - FMN25 2002x605

WORD VANDAAG NOG LID VAN FMN!

Draag bij aan de ontwikkeling van het facilitaire vakgebied, groei verder in jouw professionele rol en
vergroot de invloed van het facilitaire netwerk.

Hans Topée

HansTopee

 

Functie

 Adviseur / dga bij Dewerkplaatsfabriek

Introductie

Op basis van een jarenlange ervaring in organisatieadvies, huisvesting, facility management en design kan ik klanten begeleiden, uitdagen en ondersteunen, doorspekt met een sterke visie en door snel schakelen voorzien van functionele en financiële voordelen.

Ik doe dit al geruime tijd, en doe dit mede door het ontdekken van nieuwe wegen en technieken, zowel aan de harde als aan de zachte kant van het “werken”.

Terwijl ik goed luister om de organisatie, de business en de behoeften te begrijpen, deel ik mijn kennis en ervaring. Vaak kan ik bijdragen aan het nadenken over de business en haar brede omgeving. Het gaat daarbij om context, DNA, techniek en gebruik.

Het succes van mijn werk dank ik niet alleen aan de kwaliteit van het werk. Het komt neer op attitude, gevoel, benadering van de opdracht en de wijze waarop ik met mijn klanten om ga.

Songs: ** ‘We can Work it out’ (Beatles) en ‘Imagine’ (John Lennon)**