Explore. Inspire. Connect.

Sluit je aan bij FMN en draag bij aan de verdere ontwikkeling van het facilitaire vakgebied, verrijk je eigen kennis en ervaring en vergroot je netwerk.

FMN is de onafhankelijke vakvereniging voor het facilitaire werkveld. Ben jij of is jouw organisatie werkzaam in het facilitaire werkveld? Overweeg je een baan in het facilitaire werkveld? Of gewoon geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met de gebouwde omgeving, werkplekconcepten, gastvrijheidsvraagstukken? Word dan nog vandaag als organisatie of als persoon lid van FMN. Een indrukwekkend facilitair netwerk met een schat aan kennis en ervaring staat voor je klaar.

FMN bindt en verbindt eindgebruikers, leveranciers, docenten, adviseurs en studenten en biedt hun een waardevol netwerk waarin kennis verzameld, gedeeld en toegepast wordt. Daarmee inspireren we elkaar en dragen we bij aan de ontwikkeling van het facilitaire vakgebied. Onze circa 1.400 leden zijn afkomstig uit diverse sectoren en uiteenlopende facilitaire branches, waarin jaarlijks 63 miljard euro wordt omgezet.

Je ontmoet andere leden bijvoorbeeld tijdens onze congressen, expertsessies, bijeenkomsten van communities of onze andere bijeenkomsten. Verrijk je kennis via ons Inspiration & Learning Center. Benchmark jouw facilitaire organisatie met die van andere leden via de gerenommeerde NFC Index. Krijg via onze website, ledennet en onze social media toegang tot actuele informatie, waaronder facilitaire vacatures. En vergeet niet dat je door ons partnership met IFMA – de internationale vereniging voor facility managers –toegang krijgt tot internationale kennis en een internationaal netwerk.

Geef jouw facilitaire organisatie een impuls, en sluit je vandaag nog met jouw bedrijf of, jouw afdeling aan bij FMN. Lid worden kun je als persoon, maar je kunt ook als organisatie een bedrijfs- of collectief lidmaatschap afsluiten.

Lidmaatschap IFMA

De personen die onder een lidmaatschap staan geregistreerd zijn, automatisch lid*) van IFMA, the International Facility Management Association, waarmee FMN een samenwerkingsverband heeft. Daarmee krijg je onder meer toegang tot een internationale kennisdatabank en een internationaal netwerk van facility managers.
*) het gaat om het ‘custom membership’ dat toegang geeft tot een groot deel van de IFMA-activiteiten. Het ‘full membership’ is tegen bijbetaling af te sluiten.

Modules NFC Index

Sinds 1 januari 2018 zijn vereniging FMN en vereniging NFC Index gefuseerd. FMN-leden krijgen toegang tot de benchmarkinstrumenten van NFC Index en de NFC Index-leden tot het netwerk en bijeenkomsten van FMN. De index wordt in een viertal modules aangeboden. De NFC Index 1 is sinds 1 januari 2019 standaard inbegrepen bij het basisbedrijfslidmaatschap. De overige modules (NFC Index 2, 3 en 4) kunnen als aanvullende module daar bovenop worden afgesloten. Alleen bedrijfsleden kunnen de NFC Index modules afsluiten. Klik hier voor meer informatie.

De voordelen van FMN:

Een greep uit wat je als lid van FMN krijgt:

• Gratis toegang tot FMN Congressen en andere FMN-bijeenkomsten en korting voor jouw introducé(s)]
• Toegang tot en korting op geselecteerde opleidingen en trainingen van ons Inspiration & Learning Center.
• Vakpublicaties, zoals het FM Marktonderzoek. Vergroot je kennis met onze publicaties.
• Toegangscode www.fmn.nl. Een keur aan extra informatie en persoonlijke profielen van onze leden in de ledenzoeker.
• Inzicht in de facilitaire prestaties van jouw organisatie via de NFC Index
• Netwerk van gelijkgestemden. Ontmoet je ‘peers’ bij onze communities en kenniskringen van NFC Index.
• Thema- en expertbijeenkomsten. Ontmoet onze experts, laat je verrassen door deskundigen en draag bij aan de ontwikkeling van het vakgebied .
• Actuele vacatures. Vind je nieuwe uitdaging!
• Extra’s zoals korting op geselecteerde congressen en inspirerende bijeenkomsten van organisaties waarmee we samenwerken.
• Lidmaatschap IFMA, met toegang tot een internationale kennisdatabank en een internationaal netwerk van facility managers.