Facility for Future 2017


Facility for Future vond plaats van 18 t/m 20 januari 2017 in in 1931 Congrescentrum en de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Op deze pagina blikken we terug met foto's, verslagen, quotes, filmpjes en presentaties. Heb je een bijdrage? Laat het ons weten via content@fmn.nl

Bekijk de fotoreportage

Facility for Future - 18 januari 2017

Fotograaf Remie Kranendonk van Studio Oostrum maakte een uitgebreide fotoreportage. Sta jij er ook op?

Vlog Harm

Harm van den Boogaard, facilitair manager en voorzitter FMN-expertgroep Technologie, laat in een kort filmpje zijn impressie van het event zien.

Wat is Facility for Future?


FMN heeft samen met vooraanstaande spelers in het facilitaire werkveld en beursorganisator 2XPO het initiatief genomen voor Facility for Future: een nieuw meerdaags inhoudelijk evenement voor het vakgebied. Facility for Future neemt de bezoeker op inspirerende wijze mee in de ontwikkelingen van het facilitaire vakgebied en de bijdrage daarvan aan het creëren van meerwaarde in en voor organisaties. Innovatie, inspiratie, kennisoverdracht en ontmoeting staan centraal op dit hoogwaardige event. De tweede editie van Facility for Future staat gepland van 17 tot en met 19 januari 2018.

Ga hier naar de website van Facility for Future.

Aftermovie JPV Festival

Terugblik op het Jong Professionals Verenigd Festival, dat op vrijdag 20 januari 2017 op de beursvloer plaatsvond.

Vlog Koen

Ook Koen Fehrmann, facilitair projectmanager en lid FMN-expertgroep Technologie, deelt zijn bezoek aan Facility for Future met een vlog.

Special FMN Connect #6


De laatste uitgave van FMN Connect stond geheel in het teken van Facility for Future. Van het waarom van dit event tot het programma. Lees hier FMN Connect #6. Om je te inspireren, om nader kennis te maken met FMN en om te ontdekken dat Facility for Future een event is dat je niet mag missen!

Cover.JPG

Interview Natalie Hofman

FMN-voorzitter Natalie Hofman vertelt in een kort interview met FacilityWereld over de achtergronden van Facility For Future.

Vlog Yvette

Yvette Watson, projectleider circulair gebouw en voorzitter van de FMN-expertgroep Circulaire en Inclusieve Economie, maakte deze vlog.

Nieuwsberichten Facility for Future