AGENDA

| Stichting Philadelphia Zorg

Expertgroep Vastgoed van de Toekomst

Tijdens de bijeenkomst wordt het jaarplan 2019 besproken. Het jaarplan 2019 kent projecten als: hergebruik, energiebeheersing, vastgoed as a service, huurvoorwaarden en contractering.

| De Glasbak

Voorlichtingsbijeenkomst BBB Masterclass 2018

De BBB Masterclass start op 21 september 2018 en is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma van acht maanden met vier pittige tweedaagse modules. Het is een intensieve mix van praktijk en theorie, van training en opleiding, van hoofd, hart en handen. Wil je weten wat deze masterclass voor jou kan betekenen? Hoe die je tijd op kan leveren? Hoe de BBB je groei versnelt en prepareert op eindverantwoordelijkheid? Wil je weten hoe het programma in elkaar zit en wat het je oplevert? Kom dan op 30 augustus 2018 naar de gratis voorlichtingsbijeenkomst.

| FMN

Opstartbijeenkomst FMN Expertgroep Mensgerichte Werkomgeving

Tijdens deze opstartbijeenkomst van de nieuwe Expertgroep Mensgerichte Werkomgeving wordt vooral nagedacht over de doelen van de expertgroep, de producten daarbij, de communicatie en de noodzakelijke betrokkenheid van deskundige mensen en/of partijen. Na deze bijeenkomst zal het verdere jaarprogramma en dat van 2019 bekend worden gemaakt. Heb jij interesse om aan te haken en mee te doen, laat het even weten via hans@dewerkplaatsfabriek.nl.

| Essity Cuijk BV

Actieve leden en bestuur bijeenkomst

Het bestuur organiseert regelmatig bijeenkomsten met de actieve leden binnen FMN. Tijdens deze bijeenkomsten praten we elkaar bij over waar we mee bezig zijn en proberen we gezamenlijk vorm en inhoud te geven aan onze vereniging. Bovendien zijn deze bijeenkomsten een mooie gelegenheid om verbinding met andere actieve leden te leggen.

Green Buildings Congres 2018

Op het door CFP georganiseerde Green Buildings Congres 2018 staan innovatie en verduurzaming van de bestaande bouw centraal. Thema van dit jaar is: We are the world. In onze hedendaagse samenleving, waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, ontstaat een groeiende interesse in thema’s zoals circulariteit, energiezuinige en gezonde gebouwen. Wat wij zelf kunnen bijdragen en op welke manier, is echter nog niet voor iedereen duidelijk. Het Green Buildings Congres geeft antwoord op deze vragen om zo samen te kunnen werken aan een duurzame wereld.

| Miele Experience Center

FMN Inspiratiesessie: Hoe lift je als ondernemer succesvol mee op de duurzaamheidstransitie?

De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Vraagstukken op het gebied van klimaat, duurzaamheid, onderwijs en gezondheid zoals die door de VN in 17 Sustainable Development Goals zijn beschreven vragen om vernieuwend, meer probleemoplossend, ondernemen.

| Amphia Ziekenhuis

BIM Loket Dialoogtafel: BIM bij de exploitatie van een ziekenhuis

De BIM Loket Dialoogtafels zijn bedoeld voor een brede groep mensen die de bouw en het beheer willen vernieuwen. Doel is om een platform te bieden voor interactie tussen smaakmakers, BIM’mers, creatievelingen en dwarsdenkers rond digitalisering en informatisering. Op vrijdag 21 september staat het Amphia Ziekenhuis in Breda centraal. De FMN Expertgroep Technologie komt langs als gastspreker.

Dutch Green Building Week 2018

De achtste editie van de Dutch Green Building Week vindt plaats van 24 tot 28 september 2018. Het thema van dit door Dutch Green Building Council (DGBC) georganiseerde evenement is Paris Proof. In dezelfde week vindt de World Green Building Week plaats, waarbij wereldwijd alle Green Building Councils hun initiatieven en die van hun participanten in de ‘vitrine’ zetten. Samen bundelen zij hun krachten en wijzen ze op de uitdagingen van de aanpak van mondiale klimaatverandering.

IFMA's World Workplace

The most all-encompassing learning and networking event on facilities and how to manage them. Immerse yourself in all things FM — from groundbreaking discoveries impacting the industry, to achievable strategies for your daily to-do list. Discover a new way to do it, a different place to source it, a cool tool to fix it or an action plan to solve it. Whatever your “it” is, pursue, perfect or attain it at World Workplace.

FMN Community Oost Nederland

Het thema van deze bijeenkomst is Smart Buildings / Duurzaamheid. We zijn achter de schermen nog druk bezig met het programma. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan bij de community.

| Creative Valley

FMN's International Community presents: Inconvenient Conversations

Professionals in Facilities Management support organizations to allow workforces to be effective and productive while providing allround positive employee experiences. At least that is what we strive for. Are we truly prepared when looking at the monumental transformations that seem to take place in today's society and economy?

Dutch Design Week

9 dagen lang presenteert DDW op 110 locaties processen, experimenten en ideeën, antwoorden en oplossingen van 2500 designers. Kom je verwonderen, verbazen of vergapen. Stel jezelf nieuwe vragen, doe inspiratie op voor eigen antwoorden, en laat je overtuigen door de kracht van design.

Expertgroep Vastgoed van de Toekomst

Meer info volgt.

| Planon

Expertgroep Vastgoed van de Toekomst

Meer info volgt.