AGENDA

| Miele Experience Center

Facility Management - Meerwaarde zoals we dat graag willen!

Van FM wordt verwacht dat zij een aantoonbare essentiële bijdrage levert aan het succes van een organisatie. Dit in een tijd waar organisaties geconfronteerd worden met een grote mate van dynamiek en complexiteit. De eisen die aan FM gesteld worden gaan daardoor verder dan ‘gewoon goede’ dienstverlening. Het gaat om het ontwerpen van een werkomgeving waar mensen trots op zijn en hen maximaal ondersteunt bij het doen van hun werk. Daarbovenop willen we ook dat FM een bijdrage levert aan thema’s zoals productiviteit, vitaliteit en een duurzame wereld. FM heeft daarmee een grote impact op het succes van mensen en organisaties en draagt bij aan een duurzame wereld. De invloed van FM op het functioneren van de totale organisatie en haar omgeving is nog nooit zo groot geweest als nu! FM is echter nog niet gewend aan deze rol. De branche ontwikkelt in rap tempo naar een volwassen bedrijfsfunctie die niet alleen diensten managet, maar in staat is om FM te ontwerpen en te besturen op een manier die past bij organisatie en leveranciers.

Bedrijfsbezoek European Patent Office

Op 4 juni zal een besloten bezoek plaatsvinden aan het European Patent Office in Rijswijk. Een bijzonder project van het European Patent Office van het bekende architectenbureau Dam en Partners uit Amsterdam. Een gebouwde omgeving voor 2.000 medewerkers die als eerste in Nederland beloond is met de internationale prijs voor ‘Best Tall Office Building’. Bij dit bezoek wordt kennisgemaakt met de gebouwde omgeving en de werkomgeving van het EPO, waarbij vertegenwoordigers van het EPO en Dam en Partners uitleg geven en vragen zullen beantwoorden. Een verslag van dit bezoek zal op de website van FMN verschijnen.

| Van Nelle Fabriek

Design District 2019

Design District is hét vakevenement voor interieurdesign in Nederland. De 17e editie van dit toonaangevende evenement vindt plaats op 5, 6 en 7 juni 2019 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs. Zo vind je er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kun je er interessante lezingen volgen. Meer weten over Design District? Kijk dan eens op de FMN pagina Design District 2019 of op de website van Design District zelf.

| Wijchen

Tour Facilitair

Sportieve prestaties, een goede sfeer, een interessant netwerk en vooral veel plezier! Voor de vierde keer dit jaar organiseert Business Vitality de Tour Facilitair. Een toertocht van 80 kilometer met een tussenstop bij één van de partners. FMN is een van de sponsors van dit sportieve evenement. Opdrachtgevers, (toe)leveranciers en adviseurs in de facilitaire markt; iedereen is van harte welkom.

| De Werkplaatsfabriek

Bijeenkomst Expertgroep Vastgoed van de Toekomst: Dewerkplaatsfabriek

Op 2 juli heeft de Expertgroep Mensgerichte Werkomgeving van 17.00-20.00 uur één van haar reguliere bijeenkomsten met zomerborrel. Deze keer bij Dewerkplaatsfabriek op het strand van Scheveningen. Heb je interesse in deze Expertgroep of behoefte aan meer informatie, mail dan naar hans@dewerkplaatsfabriek.nl.

| De Werkplaatsfabriek

Bijeenkomst Expertgroep Mensgerichte Werkomgeving: Dewerkplaatsfabriek

Op 4 juli heeft de Expertgroep Mensgerichte Werkomgeving van 17.00-20.00 uur één van haar reguliere bijeenkomsten met zomerborrel. Deze keer bij Dewerkplaatsfabriek op het strand van Scheveningen. Heb je interesse in deze Expertgroep of behoefte aan meer informatie, mail dan naar hans@dewerkplaatsfabriek.nl.

| Facilicom

Bijeenkomst Expertgroep Mensgerichte Werkomgeving: Facilicom

Op 29 augustus heeft de Expertgroep Mensgerichte Werkomgeving van 08.00-10.00 uur één van haar reguliere bijeenkomsten. Deze keer bij Facilicom in Schiedam. Heb je interesse in deze Expertgroep of behoefte aan meer informatie, mail dan naar hans@dewerkplaatsfabriek.nl.

| Reinier de Graaf

Bijeenkomst Expertgroep Vastgoed van de Toekomst: Reinier de Graaf

Op 3 september heeft de Expertgroep Vastgoed van de Toekomst van 08.00-10.00 uur één van haar reguliere bijeenkomsten. Deze keer bij Reinier de Graaf in Delft. Heb je interesse in deze Expertgroep of behoefte aan meer informatie, mail dan naar hans@dewerkplaatsfabriek.nl.

Vastgoed As A Service (VAAS), wat vindt de gebruiker ervan?

VAAS, SAAS, KAAS, WAAS…...….Om maar wat zaken te duiden. Vastgoed, Software, Koffie en Werkplekken als een ‘service’ en op basis van ‘betalen voor gebruik’. Is dit het antwoord, wordt dit de oplossing? En voor welke situatie?

| Phoenix

IFMA's World Workplace Phoenix

Dit is een IFMA bijeenkomst.

| De Nieuwe Draai

Bijeenkomst Expertgroep Mensgerichte Werkomgeving: De Nieuwe Draai

Op 22 oktober heeft de Expertgroep Mensgerichte Werkomgeving van 08.00-10.00 uur één van haar reguliere bijeenkomsten. Deze keer bij De Nieuwe Draai in Utrecht. Heb je interesse in deze Expertgroep of behoefte aan meer informatie, mail dan naar hans@dewerkplaatsfabriek.nl.

| Heijmans

Bijeenkomst Expertgroep Vastgoed van de Toekomst: Heijmans

Op 24 oktober heeft de Expertgroep Vastgoed van de Toekomst van 16.00-18.00 uur één van haar reguliere bijeenkomsten. Deze keer bij Heijmans in Rosmalen. Heb je interesse in deze Expertgroep of behoefte aan meer informatie, mail dan naar hans@dewerkplaatsfabriek.nl.

Eerdere bijeenkomsten