AGENDA

| De Kosmos (Next Level FM)

Masterclass Coalitievorming binnen het FM-domein

Deze bijeenkomst gaat over campusontwikkeling en het organiseren van volwaardige FM-coalities tussen opdrachtgevers en leveranciers voor maximale waardecreatie.

| Office Athletes

Expertgroep Mensgerichte Werkomgeving

Het betreft een reguliere bijeenkomst met als voornaamste doel kennisdeling. Wil je meer weten of aanwezig zijn, stuur dan een e-mail naar hans@dewerkplaatsfabriek.nl

| FM Haaglanden

Expertgroep Vastgoed van de Toekomst

Het betreft een reguliere bijeenkomst van deze expertgroep, met als voornaamste doel kennisdeling. Wil je meer weten of aanwezig zijn, stuur dan een e-mail naar hans@dewerkplaatsfabriek.nl

Opkomst Flexibele Kantoorconcepten, de toekomst van kantoren?

NVM-business heeft een boekje over flexibele kantoorconcepten uitgegeven. Een interessante stellingname over de toename van de flexkantoren. Klopt dit wel en is het percentage echt zo groot en willen veel bedrijven het dan? Of is het voor een groot deel een oplossing (geweest) voor de leegstand in kantorenland. Waar gaat het heen met de kantoren, wat is de echte toekomst?

| The Green House

FMN Nieuwjaarsreceptie 2019 i.s.m. Facilicom

Kom je op 24 januari samen met FMN en FMN's Platina Partner Facilicom het glas heffen op een mooi, inspirerend en duurzaam 2019? We heten je graag van harte welkom in The Green House in Utrecht. The Green House is een vernieuwend circulair horecaconcept in het hart van Utrecht!

| Miele Experience Center

I&LC: Masterclass "doet marketing ertoe? Effectieve marketing door te sturen op waarde"

Is marketing misleiding en geldverspilling? Dit beeld kan ontstaan als marketing verkeerd wordt ingezet. Zonde, want marketing heeft de potentie zeer waardevol te zijn. Ruud Frambach laat zien hoe.Spreker Ruud Frambach, Hoogleraar Marketing – Vrije Universiteit Amsterdam

| Miele Experience Center

I&LC: Masterclass "collectief eigenaarschap versterken in agile coaching"

Hoe kan een projectmanager, die tijdelijk een gelegenheidsteam begeleidt, middels de uitgangspunten van agileteamcoaching het collectief eigenaarschap tijdig opstarten voor resultaten en duurzame ontwikkeling?Spreker Marijke Lingsma, directeur Coachboulevard.

| SER gebouw

Congres Stichting Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Op dinsdagmiddag 5 maart 2019 van 14.00 tot 18.00 uur vindt in het SER-gebouw in Den Haag in samenwerking met de NEVI het praktijkcongres plaats van de Stichting Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

| Miele Experience Center

I&LC: Workshop "de toekomst van een Business Controller / Financial Controller"

Wat kun je leren van het digitaliseringsproces van Accounts Payable bij ASML?Spreker Albert Buijze, Global Manager Accounts Payable bij ASML.

| De Kromhouthal

World Workplace Europe meets Facility for Future 2019

De tweede editie van Facility for Future vindt plaats op 20, 21 en 22 maart 2019 in De Kromhouthal in Amsterdam. FMN en IFMA slaan samen met de partners van Facility for Future de handen ineen voor een eenmalige combinatie met World Workplace Europe. Met aansprekende nationale en internationale sprekers van zowel binnen als buiten het vakgebied, is Facility for Future een ‘must’ voor alle vernieuwers en andere betrokkenen rondom het faciliteren van de werkplek en de werkomgeving van morgen.

| Miele Experience Center

I&LC: Masterclass Dienen & Deugen "een reflectie op kracht & kwetsbaarheid in bestuur & leiderschap"

Bestuurders en topmanagers staan dagelijks in het brandpunt van de maatschappelijke aandacht. De verwachtingen over hun functioneren zijn terecht hooggespannen. Vaak is die aandacht niet positief en domineren de incidenten in de berichtgeving: dwalen, falen en schandalen voeren de boventoon. De vraag is of dit recht doet aan de pluriformewerkelijkheid van bestuur en topmanagement.Spreker René Weijers, zelfstandig bestuurs- en managementadviseur - René Weijers Bestuursadvies.

Vastgoed As A Service (VAAS), wat vindt de gebruiker ervan?

VAAS, SAAS, KAAS, WAAS…...….Om maar wat zaken te duiden. Vastgoed, Software, Koffie en Werkplekken als een ‘service’ en op basis van ‘betalen voor gebruik’. Is dit het antwoord, wordt dit de oplossing? En voor welke situatie?