AGENDA

| Landgoed de Horst

FMN Praktijkopleiding ‘Integraal samenwerken in beheer en onderhoud'

Hoe kan het beheer en onderhoud van vastgoed meerjarig en integraal worden uitbesteed? Welke contract- en samenwerkingsvormen kunnen daarbij worden ingezet? Hoe kun je de ketensamenwerking zo organiseren dat de integraliteit in de samenwerking wordt geborgd? Wat betekent dat voor de rol van de opdrachtgevers en de leveranciers?

| St@art

CFP Innovatiedag

CFP organiseert op donderdag 30 maart 2017 in de St@art in Apeldoorn weer een innovatiedag. Hierbij worden de partners en klanten uitgenodigd om met elkaar in gesprek te komen en innovatieve ideeën uit te wisselen. Deze bijeenkomst bestaat uit een middagprogramma waarbij de dresscode casual is. Deelname is gratis. Voor elke innovatiedag worden andere bedrijven uitgenodigd om te komen pitchen, waardoor deelnemers elke keer weer verrast worden met vernieuwende ideeën.

| Kasteel Kerckebosch

FMN Masterclass - Grip op samenwerken

FMN organiseert speciaal voor jou als opdrachtgever in het facilitaire proces een unieke reeks van twee middag-/avondbijeenkomsten met diner, waar inzichten over het creëren van optimale samenwerking in het FM-domein centraal staan.  

| Thales

Bedrijfsbezoek Thales - FMN Community Oost-Nederland

FMN Community Oost-Nederland organiseert op donderdag 6 april 2017 een bedrijfsbezoek aan het High Tech Systems Park van Thales Hengelo. De 'Vrienden van de Community' zijn van harte welkom op deze prachtige locatie.

| Facility, Horeca en Travel College, ROC Midden Nederland

Klantcase-middag FMN Community Hospitality

Bouw mee aan beter en gastvrijer mbo-onderwijs! Op 7 april 2017 gaat de FMN Community Hospitality de eerste klantcase doen en dat is meteen een bijzondere. ROC Midden Nederland is onze vaste stek - 'the home base' van de community.

| RAI Amsterdam

Building Holland 2017

Building Holland is hét driedaagse innovatie-event voor de bouw- en vastgoedsector. Naar verwachting komen ruim 12.000 bezoekers en 150 partners samen en ontmoeten elkaar om kennis te delen, te netwerken en zaken te doen. Building Holland vindt plaats van 11 t/m 13 april 2017 in de RAI Amsterdam.

| Teatro Goya

European Facility Management Conference (EFMC)

De European Facility Management Conference (EFMC) is de grootste jaarlijkse bijeenkomst voor FM-managers uit Europa en daarbuiten. De EFMC vindt van 25 tot en met 27 april 2017 plaats in het Teatro Goya in Madrid, Spanje.

| Landgoed de Horst

FMN Basistraining ‘Professioneel samenwerken binnen het facilitaire werkveld’

Van professionals in Facility Management wordt verwacht dat zij meedenken met de corebusiness, efficiënt met de beschikbare (financiële) middelen omgaan en een dienstverlening leveren die klantvriendelijk en op en top geregeld is. Daarboven moeten zij ook nog eens innoverend zijn.

| BlueCity Rotterdam

FMN Voorjaars ALV

Op 11 mei 2017 vindt de eerstvolgende (reguliere) ALV van FMN plaats. Op de agenda onder andere de jaarstukken 2016 en de (her-)benoeming van bestuursleden (waaronder de voorzitter).  Lees hier het nieuwsbericht 'FMN-bestuur maakt (her)benoeming bestuursleden bekend'.

| BlueCity Rotterdam

FMN Connect XL Congres: Catch the tide - samenwerken in de nieuwe economie

Het FMN Connect XL Congres op donderdag 11 mei 2017 staat in het teken van ‘samenwerken’. De FMN Programmaraad heeft besloten om het eens over een andere boeg te gooien en daarom is er gekozen voor een programma en locatie die je wellicht niet verwacht van FMN. Tijdens het congres zal het thema ‘samenwerken in de nieuwe economie’ centraal staan waarbij je op interactieve wijze wordt geïnspireerd! Er zullen verhalen over samenwerking worden verteld, je zult live ondervinden hoe samenwerking (mis)lukt en je krijgt een rondleiding waarbij de samenwerkingsfilosofie achter het concept van BlueCity inspireert. Daarnaast zullen de Vrije Denkers je op weg helpen om dogma's en ingesleten denkpatronen te doorbreken zodra deze de ontwikkeling van talent, samenwerking en bedrijfsprestaties in de weg zitten om zo organisaties weer organisch en flexibel te krijgen en prestaties te vergroten met behoud van de menselijke maat.

| Villa Fonti

Vierdaagse Expert Tour - 'Huisvesten' naar Oost-Italie

Vanuit de Expertgroep Vastgoed van de Toekomst is het initiatief opgekomen iets speciaals te doen in het kader van Ontmoeten, Kennis en Toekomst.

World FM Day 2017

Eén keer per jaar – tijdens World FM Day - vragen facility managers wereldwijd aandacht voor de rol en betekenis van facility management voor mensen en organisaties. Op 17 mei 2017 vieren we voor de achtste keer World FM Day. Het thema van dit jaar is: ‘Enabling positive experiences’.

| Muiden

CFP Facility Open 2017

De 13e editie van de CFP Facility Open belooft weer een leuke zeildag te worden. Sta jij dit jaar ook aan de startlijn met je eigen team?

World Workplace Europe

World Workplace Europe wordt georganiseerd door de International Facility Management Association (IFMA) in samenwerking met de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS). Meer informatie volgt binnenkort.

| Hotel van der Valk

Facto Congres

Binnen facility management gaat het steeds vaker om het leveren van innovatieve en excellente dienstverlening in een inspirerende werkomgeving. Wie in staat is om, samen met externe partijen, deze innovatieve en excellente dienstverlening te leveren, zorgt ervoor dat het primaire proces optimaal kan functioneren. Alle reden dus voor een facilitair congres met de titel: ‘Innoveren, Inspireren, Excelleren’. Er worden twaalf verschillende workshops georganiseerd.

FMN Studiereis Dubai & Abu Dhabi 2017

Ga jij dit najaar met FMN mee naar Dubai & Abu Dhabi? Het enthousiasme van de deelnemers van vorig jaar heeft FMN doen besluiten om ook dit jaar bij voldoende belangstelling weer een studiereis naar Dubai te organiseren.