AGENDA

Smart FM

Meer informatie over deze bijeenkomst volgt z.s.m.

| Facilicom

Bijeenkomst Expertgroep Mensgerichte Werkomgeving: Facilicom

Op 29 augustus heeft de Expertgroep Mensgerichte Werkomgeving van 08.00-10.00 uur één van haar reguliere bijeenkomsten. Deze keer bij Facilicom in Schiedam. Heb je interesse in deze Expertgroep of behoefte aan meer informatie, mail dan naar hans@dewerkplaatsfabriek.nl. Deze bijeenkomst is alleen voor expertgroepleden.

| Reinier de Graaf

Bijeenkomst Expertgroep Vastgoed van de Toekomst: Reinier de Graaf

Op 3 september heeft de Expertgroep Vastgoed van de Toekomst van 08.00-10.00 uur één van haar reguliere bijeenkomsten. Deze keer bij Reinier de Graaf in Delft. Heb je interesse in deze Expertgroep of behoefte aan meer informatie, mail dan naar hans@dewerkplaatsfabriek.nl. Deze bijeenkomst is alleen voor expertgroepleden.

Vastgoed As A Service (VAAS), wat vindt de gebruiker ervan?

VAAS, SAAS, KAAS, WAAS…...….Om maar wat zaken te duiden. Vastgoed, Software, Koffie en Werkplekken als een ‘service’ en op basis van ‘betalen voor gebruik’. Is dit het antwoord, wordt dit de oplossing? En voor welke situatie?

Community M&O: trends & ontwikkelingen

Deze bijeenkomst staat open voor alle FMN leden. Zoals elke FMN community zien we graag nieuwe gezichten zodat we ook nieuwe input krijgen. Het is dus mogelijk om vrijblijvend aanwezig te zijn maar vol = vol. Over de inhoud van deze sessie is nog niets bekend. Zodra er informatie beschikbaar is, wordt deze hier gepubliceerd. 

Actief ledenuitje in samenwerking met community Oost-Nederland

Reserveer vast in je agenda! Op 19 september a.s. vindt een actief ledenuitje in samenwerking met community Oost-Nederland plaats. Het programma en de mogelijkheid tot aanmelden volgt binnenkort.

| Phoenix

IFMA's World Workplace Phoenix

Dit is een IFMA bijeenkomst.

| De Nieuwe Draai

Bijeenkomst Expertgroep Mensgerichte Werkomgeving: De Nieuwe Draai

Op 22 oktober heeft de Expertgroep Mensgerichte Werkomgeving van 08.00-10.00 uur één van haar reguliere bijeenkomsten. Deze keer bij De Nieuwe Draai in Utrecht. Heb je interesse in deze Expertgroep of behoefte aan meer informatie, mail dan naar hans@dewerkplaatsfabriek.nl. Deze bijeenkomst is alleen voor expertgroepleden.

| Heijmans

Bijeenkomst Expertgroep Vastgoed van de Toekomst: Heijmans

Op 24 oktober heeft de Expertgroep Vastgoed van de Toekomst van 16.00-18.00 uur één van haar reguliere bijeenkomsten. Deze keer bij Heijmans in Rosmalen. Heb je interesse in deze Expertgroep of behoefte aan meer informatie, mail dan naar hans@dewerkplaatsfabriek.nl. Deze bijeenkomst is alleen voor expertgroepleden.

| Tobacco Theater, Nes, Amsterdam

Benchmark XL

Reserveer vast in je agenda! Op 31 oktober a.s. vindt het jaarlijkse congres Benchmark XL plaats. De keynote speaker wordt later bekendgemaakt maar zal gelinkt zijn aan het thema van het evenement ‘Nieuwe vormen van flexibiliteit voor facility management van morgen’.

Bijeenkomst Expertgroep Vastgoed van de Toekomst: Energiebeheersing

Reserveer vast in je agenda! Op 21 november a.s. vindt een bijeenkomst van de Expertgroep Vastgoed van de Toekomst plaats met het thema 'energiebeheersing'. Het programma en de mogelijkheid tot aanmelden volgen binnenkort.

FMN najaars-ALV

Reserveer vast in je agenda! Op 27 november a.s. vindt de Algemene najaars- Leden Vergadering (ALV) plaats. De Algemene Ledenvergadering (ALV) is voorafgaand aan het congres FMN Connect XL. De ALV is alleen toegankelijk voor leden van FMN. Het programma en de mogelijkheid tot aanmelden volgen binnenkort.

Uitreiking FMN Student Awards 2019

Reserveer vast in je agenda! Op 27 november a.s. vindt de Uitreiking FMN Student Awards 2019 plaats. Het programma en de mogelijkheid tot aanmelden volgen binnenkort.

FMN Connect XL

Meer informatie over deze bijeenkomst volgt.

Community M&O: Bedrijfsbezoek

Reserveer vast in je agenda! Op 3 december 2019 organiseert de Community M&O een bedrijfsbezoek. Het programma en de mogelijkheid tot aanmelden volgen binnenkort.

| De Kromhouthal

World Workplace Europe 2020

World Workplace Europe keert terug naar Amsterdam! Na de succesvolle editie van ‘World Workplace Europe meets Facility for Future’ organiseert FMN samen met IFMA op 18, 19 en 20 maart 2020 opnieuw World Workplace Europe in de Kromhouthal in Amsterdam.

Eerdere bijeenkomsten