AGENDA

buildingSMART Virtual Summit

Van 26 oktober tot en met 6 november is het tijd voor buildingSMART Virtual Summit. Op 2 november geeft Fred Kloet, lid van het FMN Expertteam Technologie, een presentatie over het project FM Room Initiative. Het FMN Expertteam Technologie vertegenwoordigt de FMBIM-belangen in dit project.

| World Trade Center Barcelona

EFMIC 2020 (EuroFM International Conference)

Het driedaagse evenement EFMIC vindt dit jaar plaats van 28 t/m 30 oktober in Barcelona. Meer informatie is te vinden op deze website. 

Next Level FM: Bootcamp beleid en afronden betekenis

Tijdens deze bijeenkomst maken we tevens een start met de ontwerpsprint.

Interclean Amsterdam

Van 3 t/m 6 november 2020 vindt Interclean Amsterdam plaats. Het evenement wordt geheel online georganiseerd vanwege COVID-19.

ISS Innovation Day [DIGITAAL]

Op dinsdag 5 november organiseert ISS het virtuele event 'ISS Innovation Day: Connecting people and places to make the world work better'. Het event draait om innovatie en gaat in op thema’s als workplace management, data en technologie, duurzaamheid en gezondheidsmanagement.

Bits, Bricks and Behaviour [DIGITAAL]

FMN is deelnemer van de online conferentie Bits, Bricks and Behaviour die van 9 tot en met 13 november plaatsvindt. Samen met de Nederlandse brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering en de partners van het evenement zijn we tot een interessant programma gekomen dat input biedt om gebouwinformatisering goed toe te passen. We nodigen onze leden en andere geïnteresseerden uit om mee te doen aan deze conferentie.

FMN Connect XL: Back to school! [DIGITAAL]

FMN viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Op De Haagse Hogeschool (HHS) werd 40 jaar geleden gestart met de opleiding Facility Management. De twee jubilarissen hebben hun krachten gebundeld en nodigen je uit om terug te gaan in de schoolbanken. Op 12 november a.s. van 14.00 tot 17.00 uur organiseren zij het digitale najaarscongres FMN Connect XL: Back to school!

Facility Matters [DIGITAAL]

Op 17 en 18 november organiseert Facto Facility Matters: hét kennisplatform voor young professionals. Tijdens deze digitale editie van Facility Matters komen onderwerpen als personal branding, gedragsverandering en trends in 2021 voorbij. FMN Young is er ook en organiseert op de tweede dag een pubquiz.

| Nog niet bekend

NFC Index Demandkring

De NFC Index Demandkring is een exclusief, besloten netwerk binnen FMN. Binnen dit netwerk delen de deelnemers in een vertrouwelijke setting ervaringen, kennis en informatie over relevante maatschappelijke en facilitaire thema’s voor demandorganisaties.

Facto Congres 2020: 'Changing world, Changing FM' [DIGITAAL]

Op maandagmiddag 23 november vindt de online editie van het Facto Congres 'Changing world, Changing FM' plaats. Het programma bestaat onder meer uit een aantal sessies, waaronder 'Het Habitoor – The Next Step Werkomgeving' en 'Transitie naar facilitaire regie. Van papier naar praktijk'.

FMN Community Oost-Nederland: De toekomst van FM [DIGITAAL]

FMN Community Oost-Nederland organiseert in samenwerking met Saxion en studievereniging FBS het digitale event ‘De toekomst van facility management’ op woensdag 25 november van 09.00 - 11.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst bekijken we hoe FM er mogelijk ná coronatijd uitziet.

FMN najaars-ALV [DIGITAAL]

Donderdag 26 november a.s. organiseert FMN haar najaars-ALV. Vanwege de coronamaatregelen vindt deze ALV online plaats via online-alv.nl. Alleen FMN-leden kunnen deelnemen aan deze vergadering.

Smart Buildings - online congres

De 2e editie van het event Smart Buildings op 8 december gaat in op nieuwe technologische ontwikkelingen zoals digitalisering, artificial intelligence en IoT. Tijdens dit online evenement van Facto leer je over de mogelijkheden van smart technology in de gebouwde omgeving, wat het vraagt van je organisatie, waar de kansen liggen en wat de lessons learned zijn van andere organisaties die hun pand al slim hebben gemaakt.

Bijeenkomst Community Management & Organisatie

Meer informatie over deze bijeenkomst volgt.

IFMA's World Workplace [DIGITAAL]

Het congres World Workplace van onze partner IFMA gaat digitaal. Op woensdag 9 en donderdag 10 december kan jij erbij zijn, waar je ook bent.

| Landgoed Zonheuvel

Next Level FM: Jaarafsluiting (learning lane) founding partners en teams

Deze bijeenkomst van Next Level FM is bedoeld voor alle deelnemers en founding partner-leden. De bijeenkomst vindt fysiek plaats mits dit mogelijk is volgens de dan geldende RIVM-richtlijnen.

| Bont FM

Bijeenkomst Expertteam Huisvesten

Dit betreft een reguliere bijeenkomst voor leden van het Expertteam Huisvesten. Heb je interesse in dit expertteam of behoefte aan meer informatie, mail dan naar et_huisvesten@fmn.nl. Deze bijeenkomst is alleen voor expertteamleden en op uitnodiging voor actieve leden en derden.

| Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

Bijeenkomst Expertteam Werken

Dit betreft een reguliere bijeenkomst voor leden van het Expertteam Werken. Heb je interesse in dit expertteam of behoefte aan meer informatie, mail dan naar et_werken@fmn.nl. Deze bijeenkomst is alleen voor expertteamleden en op uitnodiging voor actieve leden en derden.

| RAI Amsterdam

Horecava 2021

Van 11 tot en met 14 januari 2021 vindt voor de 65e keer de vakbeurs Horecava plaats. In verband met COVID-19 is het evenement zowel fysiek (RAI Amsterdam) als online te bezoeken. Zo zijn de diverse kennissessies, het theaterprogramma en de productpresentaties ook online te volgen. Daarnaast biedt Horecava de mogelijkheid om (virtueel) contact te leggen met exposanten.

World Workplace Europe

FMN en IFMA organiseren van 17 tot en met 19 maart 2021 World Workplace Europe. Amsterdam is opnieuw de locatie voor dit driedaagse congres. Ben jij er ook bij?