AGENDA

FMN najaars-ALV

Op 27 november a.s. vindt de najaars-editie van de algemene ledenvergadering (ALV) plaats. De ALV is voorafgaand aan het congres FMN Connect XL en alleen toegankelijk voor leden van FMN. Hier vind je meer informatie over de ALV.

| Mauritskazerne, Ede

FMN Connect XL Bits don’t bite - FM en technologie: een achtbaan-ervaring?

Op volle snelheid duiken we nieuwe tijden in: leuk, en razend spannend. En we kunnen alleen nog maar vooruit! Zo staan we als FM'er nogal eens twijfelend tegenover nieuwe technologie: het is onbekend, wat gaat het ons brengen? Tijdens FMN Connect XL op 27 november a.s. nemen we je mee in een aantal van de meest relevante technologieën, belicht vanuit verschillende invalshoeken.

Uitreiking FMN Student Awards 2019

Op woensdag 27 november vindt de uitreiking van de FMN Student Awards 2019 plaats. Die dag presenteren de genomineerden zich op het FMN Connect XL-congres. Het oordeel van de vakjury (60%) bepaalt dan samen met dat van de congresdeelnemers (40%) wie de awards winnen. 

Community M&O: Bedrijfsbezoek

Reserveer vast in je agenda! Op 3 december 2019 organiseert de Community M&O een bedrijfsbezoek. Het programma en de mogelijkheid tot aanmelden volgen binnenkort.

​Bijeenkomst Expertteam Huisvesten: ​RoyalHaskoning

​Op 12 december heeft het Expertteam Huisvesten van 15.45-18.00 uur één van zijn reguliere bijeenkomsten. Deze keer is de bijeenkomst bij ​​RoyalHaskoning op uitnodiging van Rinus Vader. Heb je interesse in dit expertteam of behoefte aan meer informatie, mail dan naar hans@dewerkplaatsfabriek.nl. Deze bijeenkomst is alleen voor expertteamleden.

| De Kromhouthal

World Workplace Europe 2020

World Workplace Europe keert terug naar Amsterdam! Na de succesvolle editie van ‘World Workplace Europe meets Facility for Future’ organiseert FMN samen met IFMA op 18, 19 en 20 maart 2020 opnieuw World Workplace Europe in de Kromhouthal in Amsterdam.

| Van Nelle Fabriek

Design District 2020

Noteer alvast in je agenda: Design District 2020 op woensdag 3 juni, donderdag 4 juni en vrijdag 5 juni 2020! Design District is hét vakevenement voor interieurdesign.

Eerdere bijeenkomsten

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.