AGENDA

| Van der Valk

Facto middagcongres ‘Technologie in FM – Trends, kansen, toepassingen’

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel, ook – of misschien al helemaal – op het gebied van werk en de werkomgeving. Binnen het facilitaire werkveld wordt meer en meer de ‘sense of urgency’ gevoeld om met deze ontwikkelingen aan de slag te gaan.

| Miele Experience Center

FMN Masterclass ‘Leiderschap II - Nieuw leiderschap leidt tot meer eigenaarschap op de werkvloer’

Deze masterclass gaat over hoe traditioneel management zichzelf in de staart bijt als het gaat om het nemen van meer verantwoordelijkheid bij medewerkers en wat je vandaag de dag in moet zetten om vanuit een andere mindset je medewerkers te empoweren.

FMN Community M&O

Meer informatie volgt later.

| Miele Experience Center

Ronde tafel gesprek over Business Club

FMN wil vanuit haar onafhankelijke context een essentiële bijdrage leveren aan en (samen met de te opzetten Business Club) impact maken op het vakgebied, overheid, regelgeving en marktontwikkelingen. Deze bijeenkomst dient om met de geïnteresseerden gezamenlijk te bepalen hoe wij de Business Club verder vorm geven.

Webinar FMN-partner Planon

Hoe technologie Real Time Personalisation op de werkplek mogelijk maakt Kantoorculturen zijn aan het veranderen: millennials en babyboomers werken in hetzelfde kantoor, en tegelijkertijd zetten organisaties zich in voor meer culturele diversiteit op de werkplek.

| RAI Amsterdam

Horecava 2018

| Brabanthallen

Facility for Future 2018: een boost voor het nieuwe facilitaire DNA

Facility for Future, hét driedaagse inspiratie-event voor facilitaire vernieuwers, opent op 19 september 2018 voor de tweede keer haar deuren. In een hoogwaardige ambiance en met aansprekende nationale en internationale sprekers van zowel binnen als buiten het vakgebied, is dit tweedaagse event met een extra side-event een ‘must’ voor alle vernieuwers en andere betrokkenen rondom het faciliteren van de werkplek en de werkomgeving van morgen.