AGENDA

Doe tot 16-11 mee met het FM marktonderzoek 2019!

Met het openzetten van de digitale vragenlijst vandaag is de eerste stap gezet naar de publicatie van het FMN Marktonderzoek 2019. Het FMN Marktonderzoek is het in en buiten de facilitaire sector zeer gewaardeerde periodieke onderzoek dat organisatieadviesbureau Twynstra Gudde in opdracht van FMN, de beroepsvereniging voor het facilitaire domein, uitvoert.

| Binx Smartility

FMN Community Oost Nederland

Kom meer te weten over smart buildings en duurzame bouw. Op 18 oktober organiseert FMN Community Oost-Nederland een evenement over Smart Buildings & Duurzaamheid. De community nodigt je daarvoor graag uit bij BINX Smartility, een ondernemer in utiliteitsbouw.

Deadline voor aanmelden FMN Student Award 2018

Word jij de winnaar van de FMN Student Award 2018? Op woensdag 28 november kiezen de deelnemers aan het FMN Connect XL Congres uit de genomineerden de winnaar van de FMN Student Award 2018. Deze award wordt toegekend aan een bachelor- of masterstudent die in het studiejaar 2017-2018 de scriptie met de meeste impact of grootste relevantie voor de ontwikkeling en innovatie van het facilitaire vakgebied heeft geschreven.  

Dutch Design Week

9 dagen lang presenteert DDW op 110 locaties processen, experimenten en ideeën, antwoorden en oplossingen van 2500 designers. Kom je verwonderen, verbazen of vergapen. Stel jezelf nieuwe vragen, doe inspiratie op voor eigen antwoorden, en laat je overtuigen door de kracht van design.

| Nationale Topsportcentrum Papendal

Benchmark XL: Stress & performance op de werkvloer

De zevende editie van Benchmark XL vindt plaats op donderdag 25 oktober 2018. Dit evenement gericht op kennisdeling wordt traditioneel jaarlijks georganiseerd vanuit de NFC Index en Colliers International voor de organisaties die benchmarken. Met het samengaan van de NFC Index en FMN wordt Benchmark XL dit jaar voor het eerst in de middag gekoppeld met een FMN-bijeenkomst, waarbij alle FMN-leden (gratis) en andere belangstellenden (tegen betaling) welkom zijn. Tijdens Benchmark XL worden ook de Benchmark Awards uitgereikt.

| Heijmans

Expertgroep Vastgoed van de Toekomst

Meer info volgt.

| Deltion

FMN Najaars ALV

De Algemene Ledenvergadering (ALV) is voorafgaand aan het FMN Connect XL 'DNA: Discover New Ambitions' congres.

| Deltion College

FMN Connect XL Congres 'DNA: Discover New Ambitions' & uitreiking FMN Student Award

Direct aansluitend aan de najaars-Algemene Ledenvergadering (ALV) vindt het FMN Connect XL Congres plaats. Thema van dit congres is: "DNA: Discover New Ambitions".  Het FMN Connect XL Congres is hét congres voor FM-professionals en -studenten waarbij het ontdekken van nieuwe ambities centraal staat! Deze editie wordt in samenwerking met Draaijer+Partners en Croonwolter&dros georganiseerd: een primeur voor het Connect XL Congres!Het evenement vindt plaats op woensdag 28 november bij het Deltion College te Zwolle, waar onze vakgenoten van de toekomst worden opgeleid. In deze vernieuwende omgeving bezoek je de lokalen met de workshops, presentaties of break-out sessie die jij interessant vindt.Maar als je liever even 'spijbelt' en koffie gaat drinken, of je wilt iemand ontmoeten, dan bepaal je natuurlijk zelf het moment.

| Planon

Expertgroep Vastgoed van de Toekomst

Meer info volgt.

Opkomst Flexibele Kantoorconcepten, de toekomst van kantoren?

NVM-business heeft een boekje over flexibele kantoorconcepten uitgegeven. Een interessante stellingname over de toename van de flexkantoren. Klopt dit wel en is het percentage echt zo groot en willen veel bedrijven het dan? Of is het voor een groot deel een oplossing (geweest) voor de leegstand in kantorenland. Waar gaat het heen met de kantoren, wat is de echte toekomst?

| The Green House

Save the date: FMN Nieuwjaarsreceptie 2019

De traditionele Nieuwjaarsreceptie van FMN vindt plaats in The Green House in Utrecht. In dit bijzondere circulaire restaurant en greenhub levert FMN Platina partner Facilicom haar innovatieve en duurzame facilitaire services. De FMN Nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op donderdag 24 januari 2019, zet deze datum vast in je agenda. Meer informatie volgt.

| De Kromhouthal

World Workplace Europe meets Facility for Future 2019

De tweede editie van Facility for Future vindt plaats op 20, 21 en 22 maart 2019 in De Kromhouthal in Amsterdam. FMN en IFMA slaan samen met de partners van Facility for Future de handen ineen voor een eenmalige combinatie met World Workplace Europe. Met aansprekende nationale en internationale sprekers van zowel binnen als buiten het vakgebied, is Facility for Future een ‘must’ voor alle vernieuwers en andere betrokkenen rondom het faciliteren van de werkplek en de werkomgeving van morgen.

Vastgoed As A Service (VAAS), wat vindt de gebruiker ervan?

VAAS, SAAS, KAAS, WAAS…...….Om maar wat zaken te duiden. Vastgoed, Software, Koffie en Werkplekken als een ‘service’ en op basis van ‘betalen voor gebruik’. Is dit het antwoord, wordt dit de oplossing? En voor welke situatie?