AGENDA

| Hof van Twello

Actieve ledenuitje i.s.m. Community Oost-Nederland - Ontmoeten op je blote voeten! GEANNULEERD

Donderdag 19 september vindt weer een bijzondere bijeenkomst plaats van de Community Oost-Nederland, voor en door regionale FM’ers! We zijn dit keer te gast bij het Hof van Twello, een unieke bezoekboerderij vlakbij Deventer. Een activiteit die deels gecombineerd wordt met het jaarlijkse actieve leden-uitje van FMN. Meld je aan en ontmoet vrienden uit het oosten en andere FM- professionals uit de rest van het land!

| Wageningen Universiteit

Conflict competent samenwerken (vervolg van 17/9)

Binnen het FM-domein is de kans op conflicten groot en daarnaast zijn de mogelijkheden om oplossingen te vinden vaak beperkt. Het helpt dan als de samenwerkende organisaties in staat zijn om constructief vanuit een gedeelde visie conflicten te benaderen, te bespreken en vanuit hun rol naar oplossingen te leiden. In de komende 2 werkatelierdagen (17 en 26 september 2019)van Next Level Facility Management ligt de focus op hoe constructiever met conflicten kan worden omgaan.

| BIMHUIS

FMBIM Workshops tijdens BIM Loket Kennisdag

Het Expertteam Technologie is vrijdag 4 oktober aanwezig tijdens de 'BIM Loket D-day' in het BIMHUIS in Amsterdam. In de middag zal het team vanuit het domein FMBIM workshops organiseren waar iedereen aan kan deelnemen.

| Phoenix

IFMA's World Workplace Phoenix

Dit is een IFMA bijeenkomst.

| De Nieuwe Draai

Bijeenkomst Expertgroep Mensgerichte Werkomgeving: De Nieuwe Draai

Op 22 oktober heeft de Expertgroep Mensgerichte Werkomgeving van 08.00-10.00 uur één van haar reguliere bijeenkomsten. Deze keer bij De Nieuwe Draai in Utrecht. Heb je interesse in deze Expertgroep of behoefte aan meer informatie, mail dan naar hans@dewerkplaatsfabriek.nl. Deze bijeenkomst is alleen voor expertgroepleden.

| Heijmans

Bijeenkomst Expertgroep Vastgoed van de Toekomst: Heijmans

Op 24 oktober heeft de Expertgroep Vastgoed van de Toekomst van 16.00-18.00 uur één van haar reguliere bijeenkomsten. Deze keer bij Heijmans in Rosmalen. Heb je interesse in deze Expertgroep of behoefte aan meer informatie, mail dan naar hans@dewerkplaatsfabriek.nl. Deze bijeenkomst is alleen voor expertgroepleden.

| Tobacco Theater, Nes, Amsterdam

Benchmark XL

Op donderdag 31 oktober 2019 organiseert de NFC Index van FMN samen met Colliers International weer het jaarlijkse congres Benchmark XL. Tijdens dit event wordt onder andere aandacht besteed aan de eerste Nederlandse Workplace Index en reiken we de Facilitaire Benchmark Awards uit. Daarnaast werpt Elfried Klarenbeek een blik op de toekomst waarbij de impact op menselijke waarden centraal staat.

Bijeenkomst Expertgroep Vastgoed van de Toekomst: Energiebeheersing

Reserveer vast in je agenda! Op 21 november a.s. vindt een bijeenkomst van de Expertgroep Vastgoed van de Toekomst plaats met het thema 'energiebeheersing'. Het programma en de mogelijkheid tot aanmelden volgen binnenkort.

FMN najaars-ALV

Reserveer vast in je agenda! Op 27 november a.s. vindt de Algemene najaars- Leden Vergadering (ALV) plaats. De Algemene Ledenvergadering (ALV) is voorafgaand aan het congres FMN Connect XL. De ALV is alleen toegankelijk voor leden van FMN. Het programma en de mogelijkheid tot aanmelden volgen binnenkort.

Uitreiking FMN Student Awards 2019

Reserveer vast in je agenda! Op 27 november a.s. vindt de Uitreiking FMN Student Awards 2019 plaats. Het programma en de mogelijkheid tot aanmelden volgen binnenkort.

FMN Connect XL - FM en technologie: een achtbaan-ervaring?

Op volle snelheid duiken we nieuwe tijden in - leuk, en razend spannend. En je kunt alleen nog maar vooruit! Zo staan we als FM'er nogal eens twijfelend tegenover nieuwe technologie: het is onbekend, wat gaat het ons brengen?

Community M&O: Bedrijfsbezoek

Reserveer vast in je agenda! Op 3 december 2019 organiseert de Community M&O een bedrijfsbezoek. Het programma en de mogelijkheid tot aanmelden volgen binnenkort.

| De Kromhouthal

World Workplace Europe 2020

World Workplace Europe keert terug naar Amsterdam! Na de succesvolle editie van ‘World Workplace Europe meets Facility for Future’ organiseert FMN samen met IFMA op 18, 19 en 20 maart 2020 opnieuw World Workplace Europe in de Kromhouthal in Amsterdam.

Eerdere bijeenkomsten

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.