Over NFC Index & FMN


Met ingang van 1 januari 2018 zijn vereniging FMN en vereniging NFC Index gefuseerd. De NFC Index blijft als onafhankelijke benchmark en index ook onder die naam beschikbaar binnen FMN.

De NFC Index wordt in een viertal varianten aangeboden als aanvullende module bovenop het basislidmaatschap van FMN (en is dus alleen mogelijk in combinatie met het FMN-lidmaatschap).

 

Voor wie

FMN-lidmaatschap*)

Jaarbijdrage module

Totaal per jaar**)

NFC Index 1

Gebruikers – basis

316,40

683,60

1.000,-

NFC Index 2

Gebruikers – actieve benchmark

316,40

1.733,60

2.050,-

NFC Index 3

Adviseurs

316,40

1.883,60

2.200,-

NFC Index 4

Maincontractors

316,40

1.883,60

2.200,-

 *) het contributietarief voor de registratie van de vaste contactpersoon onder het FMN-lidmaatschap van de organisatie die de NFC Index-module afsluit. Onder het FMN-lidmaatschap kunnen meerdere personen worden geregistreerd. Voor ieder van hen is een jaarlijkse contributie verschuldigd. Vanaf het 6e lid geldt een staffelkorting op de contributie voor het FMN-lidmaatschap.

**) tarieven excl. btw

Meer informatie over de verschillende modules vind je op www.nfcindex.nl. Je kunt je daar ook aanmelden voor het afnemen van één van de aanvullende modules.

Regels lidmaatschap en aanvullende modules

Nog geen FMN-lid? Door het aanmelden voor de aanvullende module meld je je organisatie ook meteen aan als lid van FMN. Is de vaste contactpersoon voor de NFC Index-module al lid van FMN, dan wordt het FMN-lidmaatschap uiteraard maar één keer in rekening gebracht. Klik op onderstaande links voor meer informatie en aanmelden.

» Meer informatie over de NFC Index 
» Aanmelden voor één van de NFC Index modules
» Aanmelden voor het FMN-lidmaatschap (excl. NFC Index)  

Alle regels rond het lidmaatschap van FMN en de aanvullende modules nog eens nalezen?
Klik dan hier voor onze statuten en reglementen.

Over de NFC Index

Door het invullen van de interactieve index vergelijk je de facilitaire kosten van jouw organisatie met de ‘BV Nederland'. Jaarlijks publiceren wij kengetallen van facilitaire kosten voor de sectoren kantoren (per m2 vvo) en onderwijs (per student en m2 bvo). Dit gebeurt met behulp van standaarden (NEN-EN 15221- 4 en NEN 2748). Deze zijn door NFC Index in overleg met gecertificeerde adviseurs toepasbaar gemaakt voor gebruik in Nederland. De benchmark van NFC Index geeft een eerste vergelijk met de BV Nederland en biedt een portaal tot leren en verbeteren.