Over NFC Index & FMN

Met ingang van 1 januari 2018 zijn vereniging FMN en vereniging NFC Index gefuseerd. Sindsdien is de NFC Index als onafhankelijke benchmark en index ook onder die naam beschikbaar binnen FMN.

De NFC Index wordt in een viertal varianten aangeboden als aanvullende module. De basismodule NFC Index 1 is inbegrepen bij het bedrijfslidmaatschap. De andere modules kunnen hierbovenop worden afgesloten. De NFC Index maakt géén onderdeel uit van persoonlijke lidmaatschappen en is hier ook niet aanvullend bij af te sluiten.

 

Voor wie

FMN-bedrijfslidmaatschap*)

Jaarbijdrage module

Totaal per jaar**)

NFC Index 1

Gebruikers – basis

1.440,-

Inclusief

1.440,-

NFC Index 2

Gebruikers – actieve benchmark

1.440,-

1.050,-

2.490,-

NFC Index 3

Adviseurs

1.440,-

1.200,-

2.640,-

NFC Index 4

Maincontractors

1.440,-

1.200,-

2.640,-

 *) Onder het basisbedrijfslidmaatschap kunnen maximaal 6 personen als lid worden geregistreerd. Eén van hen fungeert als vaste contactpersoon voor de NFC Index en krijgt toegang tot de online-tooling. Bedrijven kunnen uiteraard meer dan 6 personen onder het bedrijfslidmaatschap brengen. De contributie wordt dan berekend op basis van het aantal personen en de contributies voor het persoonlijk lidmaatschap. Daarbij geldt dat er een kortingstaffel van toepassing is en dat het basisbedrag nooit lager is dan €1.440,- excl. btw.

**) tarieven excl. btw

Meer informatie over de verschillende modules vind je op www.nfcindex.nl. Je kunt je daar ook aanmelden voor het afnemen van één van de aanvullende modules.

Over de NFC Index

Door het invullen van de interactieve index vergelijk je de facilitaire kosten van jouw organisatie met de ‘BV Nederland'. Jaarlijks publiceren wij kengetallen van facilitaire kosten voor de sectoren kantoren (per m2 vvo) en onderwijs (per student en m2 bvo). Dit gebeurt met behulp van standaarden (NEN-EN 15221- 4 en NEN 2748). Deze zijn door NFC Index in overleg met gecertificeerde adviseurs toepasbaar gemaakt voor gebruik in Nederland. De benchmark van NFC Index geeft een eerste vergelijk met de BV Nederland en biedt een portaal tot leren en verbeteren.

Jaarberichten

Klik hier om het jaarbericht van de NFC Index ® Werkomgeving 2019 te downloaden.
Klik hier om het jaarbericht van de NFC Index ® Werkomgeving 2018 te downloaden.
Klik hier om het jaarbericht van de NFC Index ® Onderwijs 2018 te downloaden.

Ga naar interactieve index