Facility for Future 2019Must voor vernieuwers


De tweede editie van Facility for Future vindt plaats op 20, 21 en 22 maart 2019 in De Kromhouthal in Amsterdam. FMN en IFMA slaan samen met de partners van Facility for Future de handen ineen voor een eenmalige combinatie met World Workplace Europe. Met aansprekende nationale en internationale sprekers van zowel binnen als buiten het vakgebied, is Facility for Future een ‘must’ voor alle vernieuwers en andere betrokkenen rondom het faciliteren van de werkplek en de werkomgeving van morgen. De eerste editie vond plaats in januari 2017 en werd gewaardeerd met een 7,5.

Sfeerimpressie editie 2017

Call for content

Wil jij jouw expertise delen en bijdragen aan de toekomst van facility management?
Stuur dan voor 23 november jouw voorstel voor een presentatie, workshop of andere contentvorm in.Partner of Sponsor worden?

Er zijn voor organisaties veel mogelijkheden om zich te verbinden aan dit unieke event. Download hier de prospectus.

Interview Natalie Hofman

FMN-voorzitter Natalie Hofman vertelt in een kort interview met FacilityWereld over de achtergronden van Facility For Future.

Vlog 1e editie by Yvette

Yvette Watson, projectleider circulair gebouw en voorzitter van de FMN-expertgroep Circulaire en Inclusieve Economie, maakte op de beursvloer deze vlog.

Vlog 1e editie by Harm

Harm van den Boogaard, facilitair manager en voorzitter FMN-expertgroep Technologie, laat in een kort filmpje zijn impressie van het event zien.

Vlog 1e editie by Koen

Ook Koen Fehrmann, facilitair projectmanager en lid FMN-expertgroep Technologie, deelt zijn bezoek aan Facility for Future met een vlog.

Nieuwsberichten Facility for Future