Facility for Future 2019Must voor vernieuwers


De tweede editie van Facility for Future vindt plaats op 20, 21 en 22 maart 2019 in De Kromhouthal in Amsterdam. FMN en IFMA slaan samen met de partners van Facility for Future de handen ineen voor een eenmalige combinatie met World Workplace Europe. Met aansprekende nationale en internationale sprekers van zowel binnen als buiten het vakgebied, is Facility for Future een ‘must’ voor alle vernieuwers en andere betrokkenen rondom het faciliteren van de werkplek en de werkomgeving van morgen. De eerste editie vond plaats in januari 2017 en werd gewaardeerd met een 7,5.

Sfeerimpressie editie 2017

Unieke combinatie


IFMA organiseert in Amerika en Azië al jaren het goed bezochte event World Workplace en bracht dit concept twee jaar geleden ook naar Europa. Na Stockholm en Barcelona komt dit event nu naar Amsterdam. FMN-voorzitter Natalie Hofman: “De komst van World Workplace Europe 2019 naar Amsterdam is echt een unieke kans om de internationale context van ons vakgebied te koppelen aan de nationale relevantie.” Ook Lara Paemen, director IFMA Europe, ziet in de combinatie een mooie samenwerking: “IFMA-leden uit Europa, maar ook uit de rest van de wereld, krijgen de mogelijkheid om in een mooie ambiance interessante voorbeelden te zien van professioneel facility management.”

Interview Natalie Hofman

FMN-voorzitter Natalie Hofman vertelt in een kort interview met FacilityWereld over de achtergronden van Facility For Future.

Vlog 1e editie by Yvette

Yvette Watson, projectleider circulair gebouw en voorzitter van de FMN-expertgroep Circulaire en Inclusieve Economie, maakte op de beursvloer deze vlog.

Vlog 1e editie by Harm

Harm van den Boogaard, facilitair manager en voorzitter FMN-expertgroep Technologie, laat in een kort filmpje zijn impressie van het event zien.

Vlog 1e editie by Koen

Ook Koen Fehrmann, facilitair projectmanager en lid FMN-expertgroep Technologie, deelt zijn bezoek aan Facility for Future met een vlog.

Nieuwsberichten Facility for Future