Facility for Future 2019Must voor vernieuwers! Lees de digimagazine

Digizine WWPEmeetsFFF tbv ezine

De tweede editie van Facility for Future wordt bijzonder! FMN en IFMA slaan samen met de partners van Facility for Future de handen ineen voor een eenmalige combinatie met World Workplace Europe. Met aansprekende nationale en internationale sprekers van zowel binnen als buiten het vakgebied, is Facility for Future een ‘must’ voor alle vernieuwers en andere betrokkenen rondom het faciliteren van de werkplek en de werkomgeving van morgen. Lees alles in de digimagazine rond dit bijzondere event.

Sfeerimpressie editie 2017

FMN-leden zeggen het ook: "Daar moet je bij zijn!"

Het enthousiasme om er van 20 tot en met 22 maart bij te zijn groeit! In een kort filmpje legt aantal FMN-leden nog eens uit waarom iedere facility manager dit voorjaar in Amsterdam moet zijn. We gaan er vanuit dat World Workplace Europe meets Facility for Future stevig in jouw agenda staat. Deel het filmpje met anderen zodat je anderen ook kunt wijzen op dit bijzondere event in de Kromhouthallen Amsterdam.

De kaartverkoop via de eventsite is begonnen! Hier vind je ook alle informatie over het programma en hotelarrangementen. Voor FMN-leden geldt een korting op de toegangsprijs, die bij je bestelling automatisch op basis van hoe je op 1 januari 2019 in de ledenadministratie staat geregistreerd.
                                  

Partner of Sponsor worden?

Er zijn voor organisaties veel mogelijkheden om zich te verbinden aan dit unieke event. Download hier de prospectus.

Interview Natalie Hofman

FMN-voorzitter Natalie Hofman vertelt in een kort interview met FacilityWereld over de achtergronden van Facility For Future.

Vlog 1e editie by Yvette

Yvette Watson, projectleider circulair gebouw en voorzitter van de FMN-expertgroep Circulaire en Inclusieve Economie, maakte op de beursvloer deze vlog.

Vlog 1e editie by Harm

Harm van den Boogaard, facilitair manager en voorzitter FMN-expertgroep Technologie, laat in een kort filmpje zijn impressie van het event zien.

Vlog 1e editie by Koen

Ook Koen Fehrmann, facilitair projectmanager en lid FMN-expertgroep Technologie, deelt zijn bezoek aan Facility for Future met een vlog.

Nieuwsberichten Facility for Future