Facilicom Group

Facilicom Group is Platinum Partner van FMN.

Facilicom_Group

Facilicom Group bestaat ruim 50 jaar. Met een compleet aanbod voor zowel facilitaire dienstverlening als zorg en welzijn, brengen we voor onze opdrachtgevers een inspirerende leefomgeving in praktijk. Dit doen we in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. 

Facilitair
Er is een groeiende behoefte in organisaties om oplossingen op het gebied van zowel facilitaire diensten als gebouwenbeheer slim te integreren. Als marktleider in facilitaire dienstverlening brengen we dit in praktijk; vanaf de conceptfase zorgen we dat de juiste specialismen vertegenwoordigd zijn en hun inbreng leveren voor de beste uitvoering. Een overzicht van de facilitaire bedrijven van Facilicom Group vind je op deze pagina.

Zorg en welzijn
Veel ogen zijn gericht op de zorg. En terecht. Zorg moet mensgericht zijn, van hoge kwaliteit, maar ook betaalbaar en klaar voor de toekomst. Ook in welzijn zijn de uitdagingen groot om eraan bij te dragen dat iedereen kan en mag meedoen. Echt iets voor Facilicom Group. Een overzicht van onze bedrijven in zorg en welzijn vind je op deze pagina.

Contactgegevens

Bezoekadres: Karel Doormanweg 4, 3115 JD Schiedam
Postadres: Postbus 144, 3100 AC Schiedam
Telefoon: 088 298 60 00
E-mailadres: info@facilicom.nl
Website: www.facilicom.nl

Artikelen van Facilicom in 2020