CFP

Corporate Facility Partners (CFP) heeft als missie zoveel mogelijk gebouwen en organisaties winstgevend te verduurzamen op de aspecten People, Planet en Profit.

 

Logo CFP Green Buildings

Uw duurzame winst vooraf zichtbaar

Duurzaamheid is een hot topic als het gaat om huisvesting en facility management. Denkt u bijvoorbeeld aan energiebesparing en optimale werkplekken, maar ook aan duurzame inkoop en MVO-beleid. CFP kan u op al deze gebieden ondersteunen. Goed om te weten: CFP maakt de winst die u met verduurzaming kunt boeken altijd vooraf zichtbaar. Dat wil dus zeggen: wij bieden gegarandeerd resultaat

Onze missie is organisaties hun eigen duurzaamheid laten ontdekken en verbeteren. CFP helpt u graag bij het winstgevend verduurzamen van uw organisatie en gebouw(en).

CFP beschikt over een eigen uniek expertsysteem voor verduurzaming. Dit is gebaseerd op onze jarenlange ervaring in duizenden gebouwen op het gebied van kostenreductie, energiebesparing en optimale huisvesting.

Kostenreductie
Voortdurende aandacht voor kostenreductie is niet nieuw binnen huisvesting en facility management. Zeker in economisch moeilijke tijden is kritisch kijken naar de kosten belangrijk. CFP werkt met benchmarks en best practices op het gebied van huisvesting en facility management. Zodoende realiseren wij besparingen van 15 tot 40% die zowel op korte als op lange termijn effect hebben. Voor echt duurzaam kostenvoordeel benaderen wij de kostenreductie altijd in relatie tot kwaliteit, processen en serviceniveaus.

Energie en duurzaamheid
Steeds meer organisaties streven naar een optimale situatie als het gaat om People, Planet & Profit. Hoe realiseren ze dat? Voor People en Profit bestaan er key performance indicators (KPI’s) waarop het management kan sturen. Voor Planet zijn er wel prestatievariabelen, maar vaak nog geen eenduidig meetpunt voor de duurzaamheid van dienstverlenende bedrijven.
CFP ondersteunt bij technische analyses, financiële analyses, ondersteuning bij financiering, inkoop en contractvorming.

Optimale huisvesting
Huisvesting heeft veel invloed op kosten, kwaliteit en medewerkertevredenheid. Echter, steeds veranderende eisen van de gebruikers vragen veel van de huisvesting. Flexibiliteit en overal kunnen werken zijn belangrijke eisen. Veel organisaties zijn hiermee bezig onder de noemer van ‘Het Nieuwe Werken’. CFP kan u helpen uw huisvesting te optimaliseren, zodat die voldoet aan de continue veranderende vraag. We gebruiken hiervoor diverse instrumenten, zoals werkstijlonderzoek, bezettingsgraadmeting, onderzoek naar gedag, huisvestingsadvies en duurzame inrichting

CFPDe aanpak van CFP

CFP Expertsysteem
Het expertsysteem van CFP is uniek. Het bevat best practices, kosten en duurzaamheid van ruim 2100 gebouwen en 21 miljoen m2. Benchmarken kan naar wens per functie, per gebouw of organisatie, maar bijvoorbeeld ook per branche. Uw gegevens kunnen vergelijken met deze gegevens van kosten, CO2-uitstoot, energiedata, m2, fte, afval en vervoer paraat, is erg waardevol.

Oplossingen voor duurzaamheid
Met onze activiteiten en methode hebben we in de afgelopen jaren ruim 100.000 werkplekken in 7 landen beïnvloed op het gebied van duurzaamheid, kostenreductie en optimale huisvesting. Door met de juiste oplossingen te komen, resultaten en besparingen vooraf te garanderen en deze ook te realiseren.

Gegarandeerd resultaat
CFP is marktleider op het gebied van duurzaamheid in gebouwen. We werken op basis van prestatiecontracten en staan daarmee garant voor de resultaten. Door onze kennis en ervaring kunnen wij besparingen en optimalisatie te garanderen.

Voor meer informatie: www.CFP.nl

 

Meer artikelen van CFP