Periodiek onderzoek naar Nederlandse facility management markt weer van start

 

Met het openzetten van de digitale vragenlijst is de eerste stap gezet naar de publicatie van het FM Marktonderzoek 2019. Het FM Marktonderzoek is het in en buiten de facilitaire sector zeer gewaardeerde periodieke onderzoek dat organisatieadviesbureau Twynstra Gudde in opdracht van FMN, de beroepsvereniging voor het facilitaire domein, uitvoert. FMN en Twynstra Gudde roepen facility managers en anderen die direct of indirect bij het facilitaire werkveld betrokken zijn op om uiterlijk 16 november 2018 de vragenlijst in te vullen. Onder de respondenten verloot FMN een gratis toegangskaart voor “World Workplace Europe meets Facility for Future”, dat van 20 tot en met 22 maart 2019 plaats vindt in Amsterdam. Daar zullen ook de onderzoeksresultaten gepubliceerd worden.

Het FM Marktonderzoek geeft het werkveld inzicht in de omvang van de Nederlandse facility management en brengt daarnaast ook de relevante trends en ontwikkelingen in beeld. De tweejaarlijkse publicatie is daarmee een must voor iedereen die met het facilitaire werkveld in aanraking komt. Het FM Marktonderzoek 2019 beweegt ook zelf nadrukkelijk mee met alle nieuwe ontwikkelingen, waardoor deze samen met nieuwe thema’s zowel in de opzet, inhoud en vormgeving van het onderzoek een duidelijke plek vinden.

Marktonderzoek 2017

Benieuwd naar de cijfers, trends en ontwikkelingen op de facilitaire markt in Nederland?

Het periodieke FM Marktonderzoek van FMN in samenwerking met Twynstra Gudde is een absolute must-read voor iedere facility manager en iedereen die in het facilitaire vakgebied is geïnteresseerd. Het gaat weer goed in de Nederlandse facility management markt. Na jaren van krimp is er voor het eerst sinds 2009 weer groei zichtbaar, namelijk 0,9% sinds het laatste onderzoek uit 2014. Lees hier het nieuwsbericht met daarin de belangrijkste uitkomsten.

Voor leden van FMN is het FM Marktonderzoek 2017 gratis online te raadplegen via het FMN-ledennet. Wil je een gedrukt exemplaar van het FM Marktonderzoek ontvangen? Dan kun je die tegen betaling bestellen. De prijzen:

 

FMN-leden*)

Niet-leden*)

1 – 5 exemplaren, per stuk

€ 28,00

€ 39,95

6-20 exemplaren, per stuk

€ 24,00

€ 29,95

21 of meer exemplaren, per stuk

€ 22,00

€ 24,95

*) excl. btw en excl. eventuele verzendkosten. Je ontvangt een factuur. Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling geleverd.

Profiteren van het ledenvoordeel? Word dan lid van FMN.

Interesse in het FM Marktonderzoek uit 2014? Klik dan hier.

Ga naar het FMN-ledennet

Bestelformulier FM Marktonderzoek 2017

 
Mijn bestelling

(indien van toepassing wordt de ledenkorting en/of de staffelkorting automatisch toegepast)
Aantal exemplaren:

Gegevens besteller
Geslacht:
 heer
 mevrouw
Achternaam:
Tussenvoegsel:
Voorletters:
Voornaam:
Telefoonnummer:
Straat en huisnummer:
Postcode:
Plaats:
FMN lid
Ik ben FMN-Lid: (ja/nee)
Factuurgegevens
Bedrijfsnaam (indien van toepassing):
T.a.v.:
Straat en huisnummer:
Postcode:
Plaats:
E-mailadres voor factuur:
Inkoopnummer (indien van toepassing):
BTW-nummer (indien levering buitenland):

Levering

(De bestelling wordt geleverd zodra de betaling voor je bestelling is ontvangen)
Het afleveradres is gelijk aan het factuuradres:

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):
T.a.v.:
Straat en huisnummer:
Postcode:
Woonplaats: