Slider_13

(Young) professional?

FMN helpt jou verder te professionaliseren

Slider_18

Word lid

FMN inspireert en verbindt leden, branches en werelden

Slider_16

Blijf op de hoogte

E-zine: het laatste nieuws in je inbox

Welkom bij FMN Community Oost-Nederland


FMN Community Oost-Nederland verbindt facility management studenten van hogeschool Saxion en professionals uit het facilitaire werkveld met elkaar. Dit doet de community door jaarlijks een aantal evenementen en bijeenkomsten te organiseren. Deze events bieden de leden van de community niet alleen interessante locaties en thema’s, maar ook volop netwerkmogelijkheden.

Bij de Community Oost-Nederland zijn zowel professionals uit het facilitaire werkveld betrokken als studenten facility management en studenten van de master Facility & Real Estate Management van Saxion Hospitality Business School in Deventer. De verschillende stakeholders in de community zorgen voor een aantrekkelijke mix van ervaring en frisse creativiteit.

Effectief netwerken

Voor de facility management studenten zorgt de community voor een mooie gelegenheid om al tijdens de studie actief kennis te maken met het werkveld en hierbij vroegtijdig een netwerk op te bouwen. Voor de facility management professionals biedt de community een uitgelezen kans om effectief te netwerken met medeleden in de regio. Daarnaast kunnen de professionals eenvoudig benchmarken bij soortgelijke organisaties in de regio.

Kennisdeling

Behalve de netwerkfunctie is de community ook opgericht om kennis op te doen en kennis te delen. Deze kennisdeling zal voornamelijk plaatsvinden op evenementen en bijeenkomsten die de community organiseert. Hier worden interessante thema’s behandeld, worden vraagstukken opgelost en kunnen leden een kijkje nemen in de keuken bij andere organisaties.

Op woensdag 27 september aanstaande organiseert FMN Community Oost-Nederland een kennis- en netwerksessie rondom het thema ‘Integraal Facilitair Management; de uitbesteding van de soft- en hard services’.  Deze middag vindt plaats bij Rabobank Apeldoorn. Graag bieden wij de Vrienden van de Community een gastvrij welkom op deze locatie. Kijk op deze pagina voor meer informatie én het inschrijfformulier.

Vriend worden?

Wil je vriend worden van FMN Community Oost-Nederland? Meld je dan aan via de button aan de rechterkant van deze pagina. Meer informatie vind je in het document ‘Missie, visie & opzet Community Oost-Nederland’. Ben je geen lid van FMN, maar wil je wel vriend worden van de community? Ook dan kun je je aanmelden. Niet-leden betalen een bijdrage voor deelname aan de door de community georganiseerde bijeenkomsten.

Vragen?

Voor vragen stuur je een e-mail naar: communityoostnederland@fmn.nl


Wie zijn wij?

De kerngroep van FMN Community Oost-Nederland wordt gevormd door: 

Rolf Nijdam, docent Saxion HBS en bestuurslid FMN
Joyce van Aken, servicemanager Rabobank Apeldoorn en omgeving
Floor Klein Rouweler, docent Saxion HBS
Martijn Molina, key-accountmanager Ten Kate & Stoker en commissielid programmaraad FMN
Dyan Komrij, facilitair coördinator bij Yask
Anne van Dijke, technisch facilitair manager bij Accommodation Management