20190627-slider 2002x605-foto-FMN Connect XL-VJ19-4-minder wit.JPG

COLUMNS UIT ONDERWIJSLAND

We plaatsen geregeld columns vanuit de hbo-wereld.
Lees hier de meest recente bijdrage.

20190627-slider 2002x605-foto-FMN Connect XL-VJ17-1-minder wit.JPG

WORD VANDAAG NOG LID VAN FMN!

Draag bij aan de ontwikkeling van het facilitaire vakgebied,
groei verder in jouw professionele rol en
vergroot de invloed van het facilitaire netwerk.

20190627-slider 2002x605-foto-FMN Connect XL-NJ17-1-minder wit.JPG

WIN JIJ DE FMN STUDENT AWARDS 2019?

Ben jij die bachelor- of masterstudent die het afgelopen jaar het afstudeeronderzoek met de grootste relevantie of impact voor het facilitaire werkveld heeft geschreven? Schrijf je dan nu in voor de FMN Student Awards 2019!

Slider_13

ONTWIKKEL JEZELF!

Check het aanbod aan opleidingen, workshops en masterclasses.
Get inspired en blijf jezelf ontwikkelen.

Welkom bij FMN Community Oost-Nederland


FMN Community Oost-Nederland verbindt facility management studenten van hogeschool Saxion en professionals uit het facilitaire werkveld met elkaar. Dit doet de community door jaarlijks een aantal evenementen en bijeenkomsten te organiseren. Deze events bieden de leden van de community niet alleen interessante locaties en thema’s, maar ook volop netwerkmogelijkheden.

Bij de Community Oost-Nederland zijn zowel professionals uit het facilitaire werkveld betrokken als studenten facility management en studenten van de master Facility & Real Estate Management van Saxion Hospitality Business School in Deventer. De verschillende stakeholders in de community zorgen voor een aantrekkelijke mix van ervaring en frisse creativiteit.

Effectief netwerken

Voor de facility management studenten zorgt de community voor een mooie gelegenheid om al tijdens de studie actief kennis te maken met het werkveld en hierbij vroegtijdig een netwerk op te bouwen. Voor de facility management professionals biedt de community een uitgelezen kans om effectief te netwerken met medeleden in de regio. Daarnaast kunnen de professionals eenvoudig benchmarken bij soortgelijke organisaties in de regio.

Kennisdeling

Behalve de netwerkfunctie is de community ook opgericht om kennis op te doen en kennis te delen. Deze kennisdeling zal voornamelijk plaatsvinden op evenementen en bijeenkomsten die de community organiseert. Hier worden interessante thema’s behandeld, worden vraagstukken opgelost en kunnen leden een kijkje nemen in de keuken bij andere organisaties.

Vriend worden?

Wil je vriend worden van FMN Community Oost-Nederland? Meld je dan aan via de button aan de rechterkant van deze pagina. Meer informatie vind je in het document ‘Missie, visie & opzet Community Oost-Nederland’. Ben je geen lid van FMN, maar wil je wel vriend worden van de community? Ook dan kun je je aanmelden. Niet-leden betalen een bijdrage voor deelname aan de door de community georganiseerde bijeenkomsten.

Vragen?

Voor vragen stuur je een e-mail naar: communityoostnederland@fmn.nl


Volg je onze community al op LinkedIn?

Wie zijn wij?

De kerngroep van FMN Community Oost-Nederland wordt gevormd door: 

Rolf Nijdam, docent Saxion HBS en bestuurslid FMN
Joyce van Aken, servicemanager Rabobank Apeldoorn en omgeving
Floor Klein Rouweler, docent Saxion HBS
Martijn Molina, key-accountmanager Ten Kate & Stoker en commissielid programmaraad FMN
Dyan Komrij, facilitair coördinator bij Yask
Anne van Dijke, technisch facilitair manager bij Flexim 
Mark te Hennepe, stagiair FMN / coördinator Events