Doe eens duurzaam banner

VIDEOPRODUCTIE DOE EENS DUURZAAM! VAN START

Yvette Watson, Alycia Biekram, Wim Oolbekkink en hun gasten delen best practices met jou
zodat jij direct aan de slag kunt met het behalen van de Sustainable Development Goals!

FMN Coronavirus - banner 2002x605

DE IMPACT VAN HET CORONAVIRUS OP FACILITY MANAGEMENT

Er is veel te lezen, zien en horen over het coronavirus. FMN probeert om de relevante informatie voor het FM-vakgebied te verzamelen. Daarnaast levert FMN als vakvereniging zelf een bijdrage aan het denken en doen over de impact van het coronavirus op ons vakgebied en dagelijks werk. 

Dia 5 - FMN25 2002x605

FMN YOUNG

FMN Young brengt studenten en young professionals samen door iedere twee maanden een activiteit te organiseren. Op alle mogelijke manieren is FMN Young het platform om jou te enthousiasmeren voor de veelzijdigheid van het vakgebied!

Dia 2 - FMN25 2002x605

WORD VANDAAG NOG LID VAN FMN!

Draag bij aan de ontwikkeling van het facilitaire vakgebied, groei verder in jouw professionele rol en
vergroot de invloed van het facilitaire netwerk.

Welkom bij FMN Community Oost-Nederland


FMN Community Oost-Nederland verbindt facility management studenten van hogeschool Saxion en professionals uit het facilitaire werkveld met elkaar. Dit doet de community door jaarlijks een aantal evenementen en bijeenkomsten te organiseren. Deze events bieden de leden van de community niet alleen interessante locaties en thema’s, maar ook volop netwerkmogelijkheden.

Bij de Community Oost-Nederland zijn zowel professionals uit het facilitaire werkveld betrokken als studenten facility management en studenten van de master Facility & Real Estate Management van Saxion Hospitality Business School in Deventer. De verschillende stakeholders in de community zorgen voor een aantrekkelijke mix van ervaring en frisse creativiteit.

Effectief netwerken

Voor de facility management studenten zorgt de community voor een mooie gelegenheid om al tijdens de studie actief kennis te maken met het werkveld en hierbij vroegtijdig een netwerk op te bouwen. Voor de facility management professionals biedt de community een uitgelezen kans om effectief te netwerken met medeleden in de regio. Daarnaast kunnen de professionals eenvoudig benchmarken bij soortgelijke organisaties in de regio.

Kennisdeling

Behalve de netwerkfunctie is de community ook opgericht om kennis op te doen en kennis te delen. Deze kennisdeling zal voornamelijk plaatsvinden op evenementen en bijeenkomsten die de community organiseert. Hier worden interessante thema’s behandeld, worden vraagstukken opgelost en kunnen leden een kijkje nemen in de keuken bij andere organisaties.

Vragen?

Voor vragen stuur je een e-mail naar: communityoostnederland@fmn.nl


Volg je onze community al op LinkedIn?

Wie zijn wij?

De kerngroep van FMN Community Oost-Nederland wordt gevormd door: 

Rolf Nijdam, docent Saxion HBS
Joyce van Aken, servicemanager Rabobank Apeldoorn en omgeving
Floor Klein Rouweler, docent Saxion HBS
Martijn Molina, key-accountmanager Ten Kate & Stoker en commissielid programmaraad FMN
Dyan Komrij, facilitair coördinator bij Yask
Anne van Dijke, technisch facilitair manager bij Flexim