Banner Podcast Facilitair 110520

NIEUWE PODCAST-SERIE OVER 'HET NIEUWE NORMAAL'

In deze uitgebreide podcastserie van zes afleveringen praten we met werk-professionals over 'het nieuwe normaal' binnen onze werkomgeving. 

FMN Coronavirus - banner 2002x605

DE IMPACT VAN HET CORONAVIRUS OP FACILITY MANAGEMENT

Er is veel te lezen, zien en horen over het coronavirus. FMN probeert om de relevante informatie voor het FM-vakgebied te verzamelen. Daarnaast levert FMN als vakvereniging zelf een bijdrage aan het denken en doen over de impact van het coronavirus op ons vakgebied en dagelijks werk. 

Dia 5 - FMN25 2002x605

FMN YOUNG

FMN Young brengt studenten en young professionals samen door iedere twee maanden een activiteit te organiseren. Op alle mogelijke manieren is FMN Young het platform om jou te enthousiasmeren voor de veelzijdigheid van het vakgebied!

Dia 2 - FMN25 2002x605

WORD VANDAAG NOG LID VAN FMN!

Draag bij aan de ontwikkeling van het facilitaire vakgebied, groei verder in jouw professionele rol en
vergroot de invloed van het facilitaire netwerk.

Zaal 3: Partnerships in Logistiek, Energie en IT

Donderdag 12 mei 2016
THREE-SIXTY / de Verspillingsfabriek

Blok 1

Social Enterpreneur 

Spreker Omschrijving
Cycloon Eddy te Rietstap Bij Cycloon werken meer dan 300 postmedewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen met onze fietskoeriers leveren zij eerlijke diensten in post en logistiek.
Zzzoof Alex Veen ZZZoof levert praktische en commercieel aantrekkelijke oplossingen voor bedrijfsduurzaamheid, momenteel gericht op de transsportsector. Uitsluitend elektrisch aangedreven scooters en bestelauto's.
Tulp Fietsen Frank Klemann Tulpfietsen maakt Nederlandse kwaliteitsfietsen in de eigen fabriek, grotendeels door monteurs met een sociale werkplaats achtergrond. Zo helpen zij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan.

 

Blok 2

Social Enterpreneur  Spreker Omschrijving
Autitalent Henk Stienstra De dienstverlening van AutiTalent bestaat uit detachering, digitalisering van dossiers en archieven, werving & selectie van getalenteerde kandidaten met autisme en advisering op het gebied van autisme en werk.
BAS Richard van Ravenstein BAS helpt klanten om hun energieverbruik te reduceren en schone energie te benutten zonder dat zij vooraf -veelal grote- investeringen hoeven te doen.
Pure Ambition Yann Weijer Pure Ambition koppelt mensen en bedrijven met een duurzame, maatschappelijke ambitie aan elkaar. Dit doen zij aan de hand van het zelf-ontwikkelde matchingssysteem: het Duurzame Carrière Kompas.

 

 

Klik hier om terug te gaan naar de bijeenkomst van 12 mei 2016.
Klik hier voor het programma Zaal 1.
Klik hier voor het programma Zaal 2.