20190627-slider 2002x605-foto-FMN Connect XL-VJ19-4-minder wit.JPG

BLIJF OP DE HOOGTE MET ONZE COLUMNS

We plaatsen geregeld columns vanuit de hbo-wereld en het Expertteam C&IE.
Lees hier alle bijdragen.

20190627-slider 2002x605-foto-FMN Connect XL-VJ17-1-minder wit.JPG

WORD VANDAAG NOG LID VAN FMN!

Draag bij aan de ontwikkeling van het facilitaire vakgebied,
groei verder in jouw professionele rol en
vergroot de invloed van het facilitaire netwerk.

20190627-slider 2002x605-foto-FMN Connect XL-NJ17-1-minder wit.JPG

WIE WINNEN DE FMN STUDENT AWARDS 2019?

Welke bachelor- en masterstudent schreven afgelopen jaar het afstudeeronderzoek met de grootste relevantie of impact voor het facilitaire werkveld? 27 november wordt dit bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de FMN Student Awards 2019!

Slider_13

ONTWIKKEL JEZELF!

Check het aanbod aan opleidingen, workshops en masterclasses.
Get inspired en blijf jezelf ontwikkelen.

Zaal 2: Partnerships in Facilitaire Services

Donderdag 12 mei 2016
THREE-SIXTY / de Verspillingsfabriek

Blok 1

Social Enterpreneur 

Spreker Omschrijving
The Colour Kitchen Bartel Geleijnse The Colour Kitchen is een commercieel bedrijf met een groot maatschappelijk hart. Ze bieden een opleidingstraject in de horeca en catering voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
KRNWTR Tom Niekamp KRNWTR wil de hoeveelheid plactic in oceanen verminderen door het gebruik van kraanwater te promoten. Waterkoelers etc voor bedrijven.
Willem&Drees Willem Treep Willem & Drees biedt een beter alternatief: verse aardappelen, groenten en fruit rechtstreeks van boeren uit de buurt zo naar de winkels en supermarkten. Zo combineren ze lokaliteit met duurzaamheid. Het resultaat: versere producten, duurzame teeltwijzen en minder transport.

 

Blok 2

Social Enterpreneur  Spreker Omschrijving
Fruitful Office Sebastian Brokmann Fruitful Office bezorgt de beste kwaliteit vers fruit tegen de scherpste prijs bij kantoren in Europa. In samenwerking met het goede doel “Ripple Africa” zorgen de klanten van Fruitful Office voor het planten van fruitbomen in Malawi, Afrika. Tevens werken zij samen met Emma at Work.
Moyee Coffee BV Sjoerd Koopman Moyee Coffee streeft als social enterprise naar een eerlijke koffie keten door te investeren in een professionele koffiebranderij in Ethiopië.
Mr. Jones David Holscher Mr. Jones heeft als doel om zijn klanten lekkere en gezonde thee te bieden en tegelijkertijd een eerlijke verdeling van inkomsten in de theeketen en een verantwoorde wijze van productie te bereiken.

 

 

Klik hier voor het programma Zaal 3.
Klik hier voor het programma Zaal 1.
Klik hier om terug te gaan naar de bijeenkomst van 12 mei 2016.