Banner Podcast Facilitair 110520

NIEUWE PODCAST-SERIE OVER 'HET NIEUWE NORMAAL'

In deze uitgebreide podcastserie van zes afleveringen praten we met werk-professionals over 'het nieuwe normaal' binnen onze werkomgeving. 

FMN Coronavirus - banner 2002x605

DE IMPACT VAN HET CORONAVIRUS OP FACILITY MANAGEMENT

Er is veel te lezen, zien en horen over het coronavirus. FMN probeert om de relevante informatie voor het FM-vakgebied te verzamelen. Daarnaast levert FMN als vakvereniging zelf een bijdrage aan het denken en doen over de impact van het coronavirus op ons vakgebied en dagelijks werk. 

Dia 5 - FMN25 2002x605

FMN YOUNG

FMN Young brengt studenten en young professionals samen door iedere twee maanden een activiteit te organiseren. Op alle mogelijke manieren is FMN Young het platform om jou te enthousiasmeren voor de veelzijdigheid van het vakgebied!

Dia 2 - FMN25 2002x605

WORD VANDAAG NOG LID VAN FMN!

Draag bij aan de ontwikkeling van het facilitaire vakgebied, groei verder in jouw professionele rol en
vergroot de invloed van het facilitaire netwerk.

Zaal 2: Partnerships in Facilitaire Services

Donderdag 12 mei 2016
THREE-SIXTY / de Verspillingsfabriek

Blok 1

Social Enterpreneur 

Spreker Omschrijving
The Colour Kitchen Bartel Geleijnse The Colour Kitchen is een commercieel bedrijf met een groot maatschappelijk hart. Ze bieden een opleidingstraject in de horeca en catering voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
KRNWTR Tom Niekamp KRNWTR wil de hoeveelheid plactic in oceanen verminderen door het gebruik van kraanwater te promoten. Waterkoelers etc voor bedrijven.
Willem&Drees Willem Treep Willem & Drees biedt een beter alternatief: verse aardappelen, groenten en fruit rechtstreeks van boeren uit de buurt zo naar de winkels en supermarkten. Zo combineren ze lokaliteit met duurzaamheid. Het resultaat: versere producten, duurzame teeltwijzen en minder transport.

 

Blok 2

Social Enterpreneur  Spreker Omschrijving
Fruitful Office Sebastian Brokmann Fruitful Office bezorgt de beste kwaliteit vers fruit tegen de scherpste prijs bij kantoren in Europa. In samenwerking met het goede doel “Ripple Africa” zorgen de klanten van Fruitful Office voor het planten van fruitbomen in Malawi, Afrika. Tevens werken zij samen met Emma at Work.
Moyee Coffee BV Sjoerd Koopman Moyee Coffee streeft als social enterprise naar een eerlijke koffie keten door te investeren in een professionele koffiebranderij in Ethiopië.
Mr. Jones David Holscher Mr. Jones heeft als doel om zijn klanten lekkere en gezonde thee te bieden en tegelijkertijd een eerlijke verdeling van inkomsten in de theeketen en een verantwoorde wijze van productie te bereiken.

 

 

Klik hier voor het programma Zaal 3.
Klik hier voor het programma Zaal 1.
Klik hier om terug te gaan naar de bijeenkomst van 12 mei 2016.