Banner Podcast Facilitair 110520

NIEUWE PODCAST-SERIE OVER 'HET NIEUWE NORMAAL'

In deze uitgebreide podcastserie van zes afleveringen praten we met werk-professionals over 'het nieuwe normaal' binnen onze werkomgeving. 

FMN Coronavirus - banner 2002x605

DE IMPACT VAN HET CORONAVIRUS OP FACILITY MANAGEMENT

Er is veel te lezen, zien en horen over het coronavirus. FMN probeert om de relevante informatie voor het FM-vakgebied te verzamelen. Daarnaast levert FMN als vakvereniging zelf een bijdrage aan het denken en doen over de impact van het coronavirus op ons vakgebied en dagelijks werk. 

Dia 5 - FMN25 2002x605

FMN YOUNG

FMN Young brengt studenten en young professionals samen door iedere twee maanden een activiteit te organiseren. Op alle mogelijke manieren is FMN Young het platform om jou te enthousiasmeren voor de veelzijdigheid van het vakgebied!

Dia 2 - FMN25 2002x605

WORD VANDAAG NOG LID VAN FMN!

Draag bij aan de ontwikkeling van het facilitaire vakgebied, groei verder in jouw professionele rol en
vergroot de invloed van het facilitaire netwerk.

Zaal 1: Partnerships in Gebouwenbeheer

Donderdag 12 mei 2016
THREE-SIXTY / de Verspillingsfabriek

Blok 1

Social Enterpreneur 

Spreker Omschrijving
Breedweer Jack Stuifbergen Sociaal maatschappelijke schoonmaakdienstverlening. Door middel van eigen MBO opleidingen geeft Breedweer de doelgroepen duurzame participatie en een mooie toekomst. Breedweer geeft invulling van de participatiewetgeving.
Stichting Nelis Martine Damsteeg Stichting Nelis biedt jongeren leerwerktrajecten met een verkorte beroepsopleiding aan, gericht op de glazenwasserij en schoonmaakbranche. 
Hacron Groen Gerwin Oldemans Hacron groen biedt professionele begeleiding en passende werkplekken voor medewerkers met een afstand tot een reguliere baan. Hacron groen staat voor advies, ontwerp, aanleg, beheer en onderhoud van diverse projecten in het groen.

Blok 2

Social Enterpreneur  Spreker Omschrijving
Dakdokters BV Friso Klapwijk De Dakdokters hebben de droom om de stedelijke daken leefbaar en gezond te maken. Wij transformeren de ongebruikte daken naar plekken voor natuurontwikkeling, recreatie, wateropslag en voedsel- en energieproductie.
GreenFox Renzo Deurloo

GreenFox gelooft dat iedereen een voorsprong op de arbeidsmarkt heeft. Elke beperking brengt een specialiteit met zich mee. Van verlichting, social return opdrachten voor ABN AMRO, Strukton, Cofely, etc. tot het pellen van Hollandse garnalen. Alles kan bij GreenFox.

Beeldend Gesproken Monique Cornelissen Kunstuitleen Beeldend Gesproken (sinds 1992) is gespecialiseerd in hedendaagse kunst van professionele kunstenaars met een psychiatrische achtergrond. Zij leveren kunst aan bedrijven, organisaties en aan particulieren uit het hele land.  

 

 

Klik hier voor het programma Zaal 2.
Klik hier voor het programma Zaal 3.
Klik hier om terug te gaan naar de bijeenkomst van 12 mei 2016.