20190627-slider 2002x605-foto-FMN Connect XL-VJ19-4-minder wit.JPG

BLIJF OP DE HOOGTE MET ONZE COLUMNS

We plaatsen geregeld columns vanuit de hbo-wereld en het Expertteam C&IE.
Lees hier alle bijdragen.

20190627-slider 2002x605-foto-FMN Connect XL-VJ17-1-minder wit.JPG

WORD VANDAAG NOG LID VAN FMN!

Draag bij aan de ontwikkeling van het facilitaire vakgebied,
groei verder in jouw professionele rol en
vergroot de invloed van het facilitaire netwerk.

20190627-slider 2002x605-foto-FMN Connect XL-NJ17-1-minder wit.JPG

WIE WINNEN DE FMN STUDENT AWARDS 2019?

Welke bachelor- en masterstudent schreven afgelopen jaar het afstudeeronderzoek met de grootste relevantie of impact voor het facilitaire werkveld? 27 november wordt dit bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de FMN Student Awards 2019!

Slider_13

ONTWIKKEL JEZELF!

Check het aanbod aan opleidingen, workshops en masterclasses.
Get inspired en blijf jezelf ontwikkelen.

Zaal 1: Partnerships in Gebouwenbeheer

Donderdag 12 mei 2016
THREE-SIXTY / de Verspillingsfabriek

Blok 1

Social Enterpreneur 

Spreker Omschrijving
Breedweer Jack Stuifbergen Sociaal maatschappelijke schoonmaakdienstverlening. Door middel van eigen MBO opleidingen geeft Breedweer de doelgroepen duurzame participatie en een mooie toekomst. Breedweer geeft invulling van de participatiewetgeving.
Stichting Nelis Martine Damsteeg Stichting Nelis biedt jongeren leerwerktrajecten met een verkorte beroepsopleiding aan, gericht op de glazenwasserij en schoonmaakbranche. 
Hacron Groen Gerwin Oldemans Hacron groen biedt professionele begeleiding en passende werkplekken voor medewerkers met een afstand tot een reguliere baan. Hacron groen staat voor advies, ontwerp, aanleg, beheer en onderhoud van diverse projecten in het groen.

Blok 2

Social Enterpreneur  Spreker Omschrijving
Dakdokters BV Friso Klapwijk De Dakdokters hebben de droom om de stedelijke daken leefbaar en gezond te maken. Wij transformeren de ongebruikte daken naar plekken voor natuurontwikkeling, recreatie, wateropslag en voedsel- en energieproductie.
GreenFox Renzo Deurloo

GreenFox gelooft dat iedereen een voorsprong op de arbeidsmarkt heeft. Elke beperking brengt een specialiteit met zich mee. Van verlichting, social return opdrachten voor ABN AMRO, Strukton, Cofely, etc. tot het pellen van Hollandse garnalen. Alles kan bij GreenFox.

Beeldend Gesproken Monique Cornelissen Kunstuitleen Beeldend Gesproken (sinds 1992) is gespecialiseerd in hedendaagse kunst van professionele kunstenaars met een psychiatrische achtergrond. Zij leveren kunst aan bedrijven, organisaties en aan particulieren uit het hele land.  

 

 

Klik hier voor het programma Zaal 2.
Klik hier voor het programma Zaal 3.
Klik hier om terug te gaan naar de bijeenkomst van 12 mei 2016.