Essity

Leverancier van professionele hygiëneoplossingen. 

Essity-Logo

Over Essity 
Essity is een vooraanstaand internationaal hygiëne- en gezondheidsbedrijf dat zich inzet voor het verbeteren van welzijn met producten en oplossingen voor dagelijks gebruik. Essity's duurzame businessmodel creëert waarde voor mens en natuur. De producten van Essity worden verkocht in circa 150 landen. Essity beschikt over vele bekende merken waaronder de wereldwijde merken TENA en Tork. De netto-omzet in 2017 bedroeg ca. SEK 109 miljard (EUR 11,3 miljard). Essity heeft ongeveer 48.000 werknemers. Ga voor meer informatie over Essity naar www.essity.com
 
Over Tork
Het merk Tork omvat een volledig assortiment producten en diensten op het gebied van hygiëne en reiniging voor de horecasector, de gezondheidssector en ook voor voedingsindustrie, kantoren, scholen en de industriële sector. Tot de producten behoren dispensers, papieren handdoeken, toiletpapier, zeep, servetten, industriële poetsrollen en keukenpapier. Door ervaring op het gebied van hygiëne, functioneel design en duurzaamheid is Tork marktleider in Europa geworden. Tork is een wereldwijd merk van Essity en een toegewijd partner voor klanten in meer dan 80 landen. Ga voor actueel Tork-nieuws en innovaties naar www.tork.nl.

Duurzaamheid 
Essity levert duurzame oplossingen met toegevoegde waarde voor haar klanten op basis van veilige, duurzame en milieuvriendelijke inkoop, productie en ontwikkeling. Essity is erkend door derden voor haar duurzame activiteiten middels toelating tot de Dow Jones Sustainability Index 2011, de WWF Environmental Paper Company Index 2011 en Ethisphere, de lijst met de wereldwijd meest ethische ondernemingen van 2012.

Bekijk de film over Tork


Neem voor meer informatie contact op met:

Essity Netherlands B.V.
Dhr. Eduard Devenijns
Postbus 670
3700 AR Zeist
Telefoon: 030 - 69 84 666 
Mobiel: 06 - 53 82 07 53
www.tork.nl

Meer artikelen van Essity