Essity

Leverancier van professionele hygiëneoplossingen. 

Essity-Logo

Over Essity 
Essity is een wereldwijde onderneming in hygiëne en papier, die zich heeft toegelegd op ontwikkeling en productie van producten voor persoonlijke verzorging, tissues, verpakkingsoplossingen, drukpapier en producten van massief hout.  De producten van Essity worden verkocht in circa 100 landen. Essity beschikt over vele bekende merken waaronder de wereldwijde merken TENA en Tork. De omzet in 2016 bedroeg SEK 106 miljard (EUR 12 miljard). Essity heeft ongeveer 43.000 werknemers. 
 
Ga voor meer informatie over Essity naar www.essity.com
 
Over Tork
Het merk Tork biedt professionele hygiëneproducten en -diensten aan klanten van restaurants en gezondheidszorginstellingen tot kantoren, scholen en industrieën. Tot de producten behoren dispensers, papieren handdoekjes, toiletpapier, zeep en servetten alsmede industriële poetsrollen en keukenpapier. Dankzij expertise in hygiëne, functioneel design en duurzaamheid is Tork marktleider geworden. Tork is een wereldwijd merk van Essity en een toegewijd partner voor klanten in meer dan 80 landen.

Ga voor actueel Tork-nieuws en innovaties naar www.tork.nl.

Duurzaamheid 
Essity levert duurzame oplossingen met toegevoegde waarde voor onze klanten op basis van veilige, duurzame en milieuvriendelijke inkoop, productie en ontwikkeling. Recent is Essity erkend door derden voor haar duurzame activiteiten middels toelating tot de Dow Jones Sustainability Index 2011, de WWF Environmental Paper Company Index 2011 en Ethisphere, de lijst met de wereldwijd meest ethische ondernemingen van 2012.

Bekijk de film over Tork


Neem voor meer informatie contact op met:

Essity Netherlands B.V.
Dhr. Eduard Devenijns
Postbus 670
3700 AR Zeist
Telefoon: 030 - 69 84 666 
Mobiel: 06 - 53 82 07 53
www.tork.nl

Meer artikelen van Essity