Aanmeldingsformulier voor bedrijven

 

Aanmeldingsformulier bedrijfslidmaatschap 

Met dit formulier meld je jouw organisatie aan voor het bedrijfslidmaatschap van FMN.
In dit formulier vragen we naar:

  • (algemene) gegevens van en over jullie organisatie (vragen 1 en 2)
  • jullie contactpersoon voor het bedrijfslidmaatschap*) (vraag 3)
  • jullie contactpersoon voor de NFC Index 1 module die standaard bij het bedrijfslidmaatschap is inbegrepen **) (vraag 4)
  • of je naast de NFC Index 1 nog een aanvullende NFC Index module (2, 3 of 4) wilt afsluiten. (vraag 5)

Als bedrijfslid kun je standaard tot 6 personen (inclusief de contactpersoon voor de NFC Index 1) registreren. Dit is inbegrepen bij de basiscontributie voor bedrijven. Via dit aanmeldingsformulier kun je alvast de eerste één of twee personen registeren. Wil je meer personen registreren doe dat dan via de link die je na het insturen van dit formulier ontvangt. Registreer je meer dan 6 personen, dan kan een aanvullende contributie van toepassing zijn.

*) Ieder bedrijfslid heeft een vaste contactpersoon voor het lidmaatschap. Deze contactpersoon is voor FMN het (administratieve) aanspreekpunt voor het lidmaatschap en wijzigingen daarin. De contactpersoon hoeft niet zelf als lid onder het bedrijfslidmaatschap geregistreerd te staan. Dat kan natuurlijk wel.

**) Ieder bedrijfslid heeft ook een vast aanspreekpunt voor de NFC Index. Deze contactpersoon is wel altijd als (één van de) deelnemer(s) onder het bedrijfslidmaatchap geregistreerd. Deze contactpersoon krijgt toegang tot de onlinetooling op de website van NFC Index. Ons vaste aanspreekpunt voor de NFC Index kan uiteraard ook dezelfde persoon zijn als de contactpersoon voor het lidmaatschap.