Design District 2019

Design District is het vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en je kan er één of meerdere lezingen volgen. De 17e editie van Design District is op 5, 6 en 7 juni 2019 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Mis het niet: Kom in contact met dit belangrijke vakgebied en laat je inspireren!

Historie DD

Design District is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100% Design. Het evenement heeft altijd plaatsgevonden in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en het Hembrugterrein in Zaandam. Het evenement is uitgegroeid tot toonaangevend in Nederland. Inmiddels is het tijd voor de 17e editie. FMN is trots hierbij aanwezig te zijn.

Programma FMN

FMN organiseert op donderdag 6 juni van 09.30-19.00 uur een afwisselend programma op het snijvlak van Mensomgeving en Design. Het programma wordt ingevuld door de Expertgroepen van FMN en bestaat uit een vijftal lezingen (o.a. de lezingen 'Kunst en gedrag' en 'Technologie en werkomgeving') en HotSpotTours. Tijdens deze tours worden deelnemers geïnformeerd over de huidige stand van zaken op het thema van de voorafgaande lezing. Naast alle lezingen en tours, worden de NFC kengetallen 2018 gepresenteerd. Uiteraard sluiten we de dag feestelijk af tijdens een gezellige borrel. 

Programma + aanmelden