FMN en Eager People lanceren Podcast Facilitair

Vanaf 1 september 2019 zijn FMN en Eager People partners in de Podcast Facilitair. Elke week komt een nieuwe aflevering online. In Podcast Facilitair zal de nadruk komen te liggen op vakinhoudelijke verdieping. Uiteraard blijft de podcast gratis en onafhankelijk. 

Podcast niet meer weg te denken

Het medium podcast is in 2018 definitief doorgebroken en steeds meer professionals luisteren naar podcasts, bijvoorbeeld op weg naar het werk. Een slimme manier om geïnspireerd te raken. Natalie Hofman, voorzitter van FMN: “Wij geloven dat podcast de toekomst is, zeker voor FM-studenten en aanstormend facilitair talent. FMN ziet die ontwikkeling en omarmt dit nieuwe medium. We zijn ervan overtuigd dat steeds meer vakgenoten de voordelen van podcasts ontdekken.”

Inhoudelijk sterk dankzij uitgebreid netwerk

De podcasts worden inhoudelijk sterk door gebruik te maken van het uitgebreide netwerk van FMN. Gerhard te Velde, bedenker van Podcast Facilitair: “We wilden graag meer inhoud toevoegen aan onze podcasts. Wij hadden al aandacht voor de mensgerichte kant van facilitair. Door de samenwerking met FMN kunnen we nu ook vakinhoudelijke verdieping bieden.”

De diepte in met podcast

Niels Peters, manager vakinhoudelijke content bij FMN: "We gaan met de podcasts in op de facilitaire inhoud. Bij FMN werken we met expertteams die over bepaalde onderwerpen kennis verzamelen en uitwisselen. We hebben een flinke lijst met onderwerpen die we gaan uitdiepen met Podcast Facilitair. Wij hebben er zin in!"

Luister hier naar Podcast Facilitair.