Tork

Leverancier van professionele hygiëneoplossingen. 

 

Tork

Over Tork
Het merk Tork biedt professionele hygiëneproducten en -diensten aan klanten van restaurants en gezondheidszorginstellingen tot kantoren, scholen en industrieën. Tot de producten behoren dispensers, papieren handdoekjes, toiletpapier, zeep en servetten alsmede industriële poetsrollen en keukenpapier. Dankzij expertise in hygiëne, functioneel design en duurzaamheid is Tork marktleider geworden. Tork is een wereldwijd merk van SCA en een toegewijd partner voor klanten in meer dan 80 landen.

Ga voor actueel Tork-nieuws en innovaties naar www.tork.nl.

Over SCA
SCA is een wereldwijde onderneming in hygiëne en papier, die zich heeft toegelegd op ontwikkeling en productie van producten voor persoonlijke verzorging, tissues, verpakkingsoplossingen, drukpapier en producten van massief hout.
De producten van SCA worden verkocht in circa 100 landen. SCA beschikt over vele bekende merken waaronder de wereldwijde merken TENA en Tork. De omzet in 2011 bedroeg SEK 106 miljard (EUR 11,7 miljard). SCA heeft ongeveer 43.000 werknemers.

Ga voor meer informatie over SCA naar www.sca.com.

Duurzaamheid
SCA levert duurzame oplossingen met toegevoegde waarde voor onze klanten op basis van veilige, duurzame en milieuvriendelijke inkoop, productie en ontwikkeling. Recent is SCA erkend door derden voor haar duurzame activiteiten middels toelating tot de Dow Jones Sustainability Index 2011, de WWF Environmental Paper Company Index 2011 en Ethisphere – De lijst met de wereldwijd meest ethische ondernemingen van 2012.

Bekijk de film over Tork
Neem voor meer informatie contact op met:
SCA Tissue Europe
Dhr. Remko Hunnekink
Postbus 670
3700 AR Zeist
Telefoon: 030 69 84 666
Mobiel: 06 - 511 30 136
www.tork.nl

 

Meer artikelen van Tork