De genomineerden voor de FMN Student Award 2018 zijn:

De jury van de FMN Student Award heeft de 5 genomineerden voor de FMN Student Award 2018 bekendgemaakt. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van de 5 genomineerden, onder wie 4 bachelorstudenten en 1 masterstudent. Zij schreven van de 15 inzendingen volgens de jury het onderzoeksrapport met de meeste impact op, of relevantie voor het facilitaire vakgebied.

Uit de genomineerden kiezen op 28 november de deelnemers aan het FMN Connect XL Congres ‘DNA: Discover New Ambitions’ de uiteindelijke winnaar.

Alle genomineerden hebben :
•Deelname aan een Facility Tour naar keuze op vrijdag 22 maart 2019 tijdens World Workplace 2019 meets Facility for Future in Amsterdam
•Nominatie-certificaat
•Gratis lidmaatschap van FMN tot 31 december 2019
•Foto samen met andere genomineerden
•Mogelijkheid tot publiceren van een artikel gebaseerd op je scriptie

De 5 genomineerden die op 28 november een kans maken op het winnen van de FMN Student Award 2018 zijn in willekeurige volgorde (klik op hun foto voor meer informatie):

Beoordelingscriteria

De inzendingen worden beoordeeld aan de hand van de volgende criteria:

  • De mate waarin de inzending bijdraagt aan de ontwikkeling en innovatie van het facilitaire vakgebied;
  • De mate van omgeving- en/of organisatiesensitiviteit;
  • Conclusies zijn gebaseerd op een heldere analyse;
  • Duidelijke geadresseerde en concrete aanbevelingen (toepasbaar in de praktijk);
  • Kritische houding (ook op het eigen werk) en voldoende objectiviteit.

Waarom de FMN Student Award?

Met jouw scriptie (afstudeeronderzoek, thesis) rond je voor jezelf een belangrijke fase van jouw studie af. Maar je scriptie is meer dan dat. Met de kennis die jij tijdens je studie hebt vergaard, kun jij een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling en innovatie van het vakgebied. Niet alleen voor het bedrijf of de organisatie voor wie je onderzoek hebt uitgevoerd, maar ook voor andere spelers in het vakgebied. Met de FMN Student Award bevordert FMN samen met de facilitaire opleidingen in Nederland innovatief facilitair onderzoek door studenten en dragen we samen bij aan de ontwikkeling van het vakgebied.

Meer informatie

De FMN Student Award is voortgekomen uit de FM Bachelor of the Year en FM Master of the Year. De prijs voor de beste bachelorscriptie werd in 2017 gewonnen door Sabine Reinink (NHTV Facility Management). De prijs voor de beste masterscriptie ging toen naar Monique Boessenkool (Saxion / University of Greenwich). Op deze pagina vind je meer informatie.