Platform Duurzame Huisvesting

PlatformDuurzameHuisvesting-Logo

Het Platform Duurzame Huisvesting is een alliantie van branche-, beroeps-, kennis- en koepelorganisaties die een belangrijke rol spelen bij huisvesting in de bestaande utiliteitsbouw, het onderhoud en beheer van gebouwen, het investeren en beleggen in gebouwen en het managen van de gebouwgebonden facilities. Alle leden benadrukken dat samenwerking in de keten cruciaal is. Alleen dan kan de sector een echte slag slaan in de verduurzaming van de huisvestingsketen. Platformleden staan daarnaast voor het integreren van duurzaamheid in hun eigen organisatie. Ook activeren zij hun achterban door oplossingen aan te dragen en producten te ontwikkelen die ondersteunen en verduidelijking geven bij de verduurzaming van de huisvestingsketen. Zo speelt het Platform bijvoorbeeld een belangrijke rol bij de uitwerking van het Energieakkoord.

Het Platform Duurzame Huisvesting ontwikkelt verschillende tools en instrumenten waarvan FMN-leden kunnen profiteren. Denk aan onder meer.

  • Greenlease Menukaart
  • Menukaart prestatiecontracten
  • Greenlease dashboard
  • Kieswijzer duurzaamheidsinstrumenten,

Meld je via de website van het Platform Duurzame Huisvesting aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws en de handige tools en infographics van het Platform.

Leden

Andere leden van het platform zijn:

Meer artikelen over het Platform Duurzame Huisvesting