René Wentink benoemd tot erelid van FMN

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van FMN op 11 mei 2017 in Rotterdam hebben de leden van FMN – de beroepsvereniging voor het facilitaire domein – René Wentink benoemd tot erelid. Het erelidmaatschap werd Wentink toegekend vanwege zijn bijzondere verdiensten voor de vereniging en het vakgebied. Een aantal mensen ondersteunde zijn benoeming met een speciale videoboodschap.

Vanaf het moment dat René Wentink in november 2000 lid werd van FMN heeft hij zich met hart en ziel ingezet voor de groei en bloei van FMN. Het meest tastbaar voor FMN en de leden van FMN was zijn bijdrage aan de Commissie Events, later de FMN Programmaraad. De betrokkenheid en inzet van René hield en houdt niet op daar waar je dat van een gewoon actief lid van FMN mag verwachten. “Zijn inzet – al was het maar de helft daarvan – is een toonbeeld voor andere leden,” aldus FMN-voorzitter Natalie Hofman. “Met de benoeming van René tot erelid van FMN weet FMN zich ervan verzekerd een ambassadeur voor de vereniging en voor het vakgebied blijvend aan zich te verbinden.”

Een blij verraste René Wentink: "Dit had ik niet zien aankomen. Wat een eer. Ik heb gewoon gedaan wat ik als lid vond dat ik moest doen. Actief zijn! Dit heeft me binnen FMN al zoveel gebracht. Actief zijn loont echt!” Wentink is werkzaam als Senior FM Interim & Project Manager bij Facilicom Solutions.

Meer foto's volgen. Kijk hier voor de videoboodschap.