FMN Connect XL: Back to school! groot succes

FMN en De Haagse Hogeschool kijken terug op een zeer geslaagd FMN Connect XL: Back to school! Op het online congres kwamen 360 deelnemers af die break-out-sessies, workshops en de boeiende keynote van prof. dr. Nick van Dam bijwoonden. Ook werden de FMN Student Awards 2020 uitgereikt. Dagvoorzitter Esther van der Voort zorgde met haar enthousiasme voor een energieke flow. Heb je het evenement gemist of wil je sessies terugkijken? Goed nieuws, want vanaf vandaag kan je alle sessies en goodies in de digitale goodiebag vinden!

Digitale goodiebag

Om de deelnemers en iedereen die FMN Connect XL heeft gemist een kans te geven om alle sessies (nog eens) te bekijken, hebben we een digitale goodiebag gemaakt. Hierin vind je behalve de video's van alle sessies, een aantal goodies die de sprekers jou cadeau doen. Lees bijvoorbeeld het e-book 'Sociale cohesie bij werken op afstand' van spreker Simone Leenders of de eerste twee hoofdstukken van het boek 'Weg met wollig' van dagvoorzitter Esther van der Voort en Huibert-Jan van Roest. Sla ook zeker de Wall of Fame niet over. Zonder de inzet van deze honoursstudenten van de opleiding FM aan De Haagse Hogeschool had dit event niet zo'n succes geweest!

Open de goodiebag!

Cennet en Esther winnen FMN Student Awards 2020

Aan het einde van het congres werden zoals gebruikelijk de FMN Student Awards uitgereikt. Waar de finalisten normaal gesproken voor een zaal vol congresdeelnemers staan, werden zij nu via een livestream in beeld gebracht. De vreugde was van de gezichten van bachelorstudent Cennet Kumas en masterstudent Esther Okwe af te lezen toen zij hoorden dat zij de FMN Student Awards 2020 hadden gewonnen. In totaal brachten meer dan 600 personen hun stem uit. Deze stemmen telden voor 40% van de uitslag mee, de stem van de vakjury voor 60%. Lees hier meer over Cennet en Esther en hun scripties.

Win jij een gratis ticket voor WWEU21?

Was jij erbij donderdag? We zijn heel benieuwd hoe jij dit eerste digitale Connext XL-congres vond! Vul jij onze enquête in zodat we volgend event nóg beter kunnen maken? Je maakt hiermee kans op een gratis ticket voor World Workplace Europe '21 ter waarde van €199,- excl. btw.

Vul de enquête in!