Next Level FM: opleiding 'Ketenoptimalisatie binnen het FM-landschap'

Binnenkort is het zover: de eerste opleidingsdagen van het platform Next Level FM gaan van start. Op 18 en 27 september worden zo’n 50 deelnemers van het eerste uur meegenomen in de nieuwe manier van samenwerken in het facilitaire werkveld. Centrale vraag tijdens deze opleiding: hoe creëren we een volwaardige (keten)samenwerking tussen partijen?

Met een volwaardige (keten)samenwerking kan op een integrale en effectieve manier gezamenlijk invulling worden gegeven aan de nieuwste uitdagingen. Denk hierbij aan duurzaamheid, productiviteit, vitaliteit en alle andere relevante FM-onderwerpen. Hierbij heeft Next Level FM oog voor de transitie en ontwikkelingen binnen het FM-landschap. Het platform kijkt naar wat het betekent als er echt vanuit 'stewardship' wordt samengewerkt en wat dit betekent voor de processen en contracten om in loyaliteit en vertrouwen resultaten te kunnen realiseren.

Voor wie

Deelname aan het opleidingsprogramma van Next Level FM staat alleen open voor medewerkers van organisaties die zijn aangesloten bij het platform. Bekijk de brochure voor meer informatie.

Over Next Level FM

Next Level FM is het onafhankelijke platform voor vooruitstrevende FM-organisaties die gezamenlijk met de wetenschap willen komen tot inzichten en handvatten om de ontwikkeling te maken naar een Next Level Facility Management-organisatie. Het platform is een initiatief van beroepsvereniging FMN, Wageningen University & Research en CSU en wordt uitgevoerd door de Academie voor Samenwerken. Overige deelnemers van het eerste uur zijn o.a. Defensie Ondersteuningscommando, BAM FM, De Nederlandsche Bank, FMHaaglanden, Gemeente Capelle a/d IJssel, de Volksbank, Schiphol en Erasmus Universiteit Rotterdam.

Datum en tijdstip:
2018-09-18T09:00:00 2018-09-18T16:30:00
Locatie:
Erasmus Universiteit
Adres:

Rotterdam
Aanmeldperiode:

< terug naar de agenda