Masterclass Coalitievorming binnen het FM-domein

Deze bijeenkomst gaat over campusontwikkeling en het organiseren van volwaardige FM-coalities tussen opdrachtgevers en leveranciers voor maximale waardecreatie.

Binnen het Facility Management (FM) wordt steeds meer verwacht van alle betrokken partijen in de keten om te voldoen aan de eisen die aan hen worden gesteld. Denk hierbij aan een goede aansluiting bij het primaire proces, efficiënte financiële huishouding en het leveren van een klantvriendelijke dienstverlening. Integraal samenwerken tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers is de key om samenhang en een omgeving te creëren waarin optimale dienstverlening centraal staat. Hiermee voorkom je als opdrachtgever wantrouwen, interpretatieverschillen en lange doorlooptijden met als gevolg hoge faalkosten.

De Academie voor Samenwerken (een initiatief van PPS Netwerk Nederland) verzorgt voor opdrachtgevers en opdrachtnemers in het facilitaire proces een unieke reeks van twee middag-/avond bijeenkomsten op 10 en 19 december 2018 (inclusief diner) waar inzichten over het creëren van een samenwerkingsomgeving in het FM domein centraal staan. Ook staat een bezoek aan High Tech Campus in Eindhoven op het programma waarin u uit eerste hand leert van ervaringsdeskundigen op het gebied van samenwerken en campusontwikkeling en -beheer.

Klik hier voor meer informatie over het programma, kosten en aanmelding.

Datum en tijdstip:
2018-12-10T13:00:00 2018-12-10T20:00:00
Locatie:
De Kosmos (Next Level FM)
Adres:
Driebergseweg 2
3703 JB Zeist
Aanmeldperiode:

< terug naar de agenda