World Workplace Europe 2018


World Workplace Europe vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 17 mei 2018 in Casa Llotja del Mar, gelegen aan de kust in het historische centrum van Barcelona. Het monumentale gebouw ligt op loopafstand van het Bárrio Gotico, het hart van Barcelona. Het evenement bestaat uit een dynamische conferentie en expo voor facility managers. De organisatie is in handen van de International Facility Management Association (IFMA) in samenwerking met de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

De locatie Casa Llotja del Mar is een 14e-eeuws Catalaans architectonisch meesterwerk en een van Europa's belangrijkste historische ontmoetingslocaties. Met World Workplace Europe beleef je een evenement dat even uniek is als zijn locatie, met toekomstgerichte presentaties, interessante content en innovatieve benaderingen. Neem deel aan een nieuwe marktplaats van ideeën en FM-oplossingen met volop ruimte tot netwerken. Op World Workplace Europe komen de slimste koppen uit het facilitaire vakgebied samen om te leren, verbinding te maken en vooruitgang te boeken.

Speciaal ter gelegenheid van World Workplace Europe 2018 organiseert FMN een groepsreis naar Barcelona. Heb jij belangstelling? Vul dan onderstaand interesseformulier in. Invullen van het formulier verplicht je uiteraard nog niet tot deelname.

Meer informatie: worldworkplaceeurope.ifma.org
Aanmelden: https://bit.ly/2HMcysX
Heb je vragen over het aanmelden? Stuur dan een e-mail naar lara.paemen@ifma.org.

Datum en tijdstip:
2018-05-15T00:00:00 2018-05-17T00:00:00
Locatie:
Casa Llotja del Mar
Adres:
Passeig d'Isabel II
Barcelona
Spanje
Aanmeldperiode:

< terug naar de agenda