Online panelgesprek FMN & TwynstraGudde: Waarvoor naar kantoor?

De afgelopen maanden zijn facility managers druk bezig geweest met het voorbereiden van het 1,5-meter-kantoor. Daarbij werd er vooral op veiligheid en gezondheid gelet. De economie opent geleidelijk en dit leidt ertoe dat organisaties het kantoor weer stapsgewijs durven te openen. Maar waarvoor open je het kantoor precies? Hierover gaan FMN en TwynstraGudde op donderdag 2 juli in gesprek met facility managers van onder andere Bol.com, ProRail en FMHaaglanden tijdens een online panelgesprek.

Behoeften gebruikers voorop

Dit online panelgesprek is bedoeld voor professionals in het facilitaire en HR-werkveld. Tijdens het gesprek brengen Froukje Terpstra en Bote Scholtens van TwynstraGudde met name de behoeften van gebruikers naar voren. Waarvoor willen zij naar kantoor komen? En hoe onderzoek je dat? En waarvoor stel je als werkgever het kantoor open?

Onderzoek 'Facility & Workplace Experience 2020' leidend

Leidend voor het gesprek zijn stellingen gebaseerd op de uitkomsten van het onderzoek 'Facility & Workplace Experience 2020'. In dit onderzoek staan de drijfveren, waarden en behoeften van medewerkers in de werkomgeving centraal. De kijkers worden eveneens betrokken; tussendoor worden vragen gesteld aan hen. Door middel van polls en open vragen wordt dit een interactieve sessie.

Panelleden

De deelnemende panelleden zijn:

  • Martine Atzema, facilitair manager ProRail
  • Pauline Roukens, manager workplace management Bol.com
  • Ton Steenhuis, team manager facilitaire werkorganisatie Gemeente Deventer
  • Willemijn de Boer, facility manager A.S. Watson
  • Annelies Simons, bestuurslid FMN en manager regie en DBFMO FMHaaglanden
Aanmelden

Wil je het online panelgesprek kosteloos bijwonen? Meld je dan nu aan via de website van TwynstraGudde. Een paar dagen voor aanvang ontvang je een bevestigingsmail met daarin de link naar de online sessie.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kan je contact opnemen met Karin Riksen via kri@tg.nl of 033-4677531.

Datum en tijdstip:
2020-07-02T11:00:00 2020-07-02T12:30:00
Locatie:
Adres:


Aanmeldperiode:
Aanmelden

< terug naar de agenda