Interclean Amsterdam (VERPLAATST)

Interclean Amsterdam is vanwege het coronavirus verplaatst naar 3 tot 6 november 2020.

Facility en hospitality managers kunnen deelnemen aan het Facility Inspiration Event op de internationale vakbeurs Interclean Amsterdam.

Het programma begint elke dag met een netwerklunch. Aansluitend volgt een seminarprogramma met een keynote spreker en diverse sessies. 

Drie dagen inspiratie per segment

De drie dagen staan achtereenvolgens in het teken van Warehouse & Logistics (bijdragen aan de meest optimale supply chain), Leisure, Retail & Petrol (bijdragen aan de optimale klantbeleving in high traffic omgevingen) en Real Estate & Corporate (bijdragen aan de meest ideale werk- & verblijfsomgeving). Elke dag is er een keynote spreker die de ontwikkelingen in het segment schetst. 

‘Schoonbeleving’ en neuromarketing

Consumentenpsycholoog Josefien ten Have neemt iedere dag bezoekers mee in de principes van neuromarketing. Daarbij gaat het om de invloed van het onbewuste op de ‘schoonbeleving’. Bezoekers krijgen in deze sessies zicht op de factoren die onbewust bijdragen aan de perceptie van een schone omgeving en het schoonmaakgedrag van medewerkers. Zij komt hierbij per segment met concrete, toepasbare voorbeelden.

Circulaire wereld

In samenwerking met ZeroWaste Foundation, aanjager van de circulaire bedrijfsvoering, is op het Facility Inspiration Event een tour georganiseerd langs diverse startups en scale-ups. Bekijk hier concrete voorbeelden van circulaire innovaties zien, specifiek voor facility management. Tijdens de tour kom je onder meer langs Flynther, een bedrijf dat waterbestendige verpakkingsmaterialen maakt, zoals afvalboxen voor gevaarlijk afval in de gezondheidzorg. Verder laat The Greenmachine zich zien met innovaties voor het verkleinen van afval, bijvoorbeeld met een ontwateringsmachine, waardoor (werk-) ruimte, tijd en afvalkosten kunnen worden bespaard.

Meer informatie

De internationale vakbeurs Interclean Amsterdam is vier dagen geopend van 10.00 tot 17.30 uur. Wil jij de beurs bezoeken? Het programma van de beurs en het Facility Inspiration Event staat op deze website.

Datum en tijdstip:
2020-05-12T00:00:00 2020-05-14T00:00:00
Locatie:
RAI Amsterdam
Adres:
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam
Aanmeldperiode:

< terug naar de agenda