Inspiratiesessie 'Help, mijn organisatie gaat klussen!'


Je kent het programma ‘help mijn man is klusser’ vast wel. Het programma waarbij een gezin ten einde raad is, omdat pa heel enthousiast begon met klussen, maar eigenlijk geen plan had. Als hij dan uiteindelijk vastloopt, laat hij het project links liggen en zit het gezin jaren in de rommel. Herken je dit in jouw organisatie? Je wilt eigenlijk het kantoor (her)inrichten, maar hebt geen idee waar je moet beginnen. Een doordacht plan blijkt van groot belang, iets om op terug te vallen. Maar waar moet je allemaal aan denken bij zo’n project?

Tijdens de inspiratiesessies op 21 en 23 februari bespreekt Maasdam het hele proces van kantoorinrichting. Een belangrijk proces waarbij een goede voorbereiding cruciaal is voor een goed eindresultaat. Er kan immers heel veel goed gaan, maar bij weinig ervaring gaat er helaas vaak ook veel fout. Leer van onze sprekers en wissel ervaringen uit met de andere aanwezigen.

Kleinschalige sessies

De inspiratiesessie start op beide dagen om 15.00 uur. Uiteraard ben je ook eerder al welkom voor een kop koffie. Na het inhoudelijke programma wordt de middag afgesloten met een gezellige borrel. De sessies zijn op beide dagen hetzelfde, zodat de sessies kleinschalig blijven en er toch zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid krijgen om deel te nemen.

De inhoud

De middag start met een inleiding in de essentials van een goede kantoorinrichting. Het meest gangbare proces wordt stap voor stap besproken, waarbij essentiële do’s en don’ts worden aangestipt. Hierna zoomt Maasdam in kleine groepen in op cruciale onderdelen. Na deze sessie neem je mee naar huis:

  1. De essentials van de kantoorinrichting aan de hand van de zes stappen van Maasdam;
  2. Inzicht in je wensen en behoeften door middel van unieke keuzetools;
  3. Handvatten voor jouw (her)inrichtingsproces door een kijkje in de do’s en don’ts van concept, ontwerp en realisatie.
Datum en tijdstip:
2017-02-21T15:00:00 2017-02-23T17:00:00
Locatie:
Adres:
Coenecoop 10-11
2741 PG Waddinxveen
Aanmeldperiode:
Meer informatie

< terug naar de agenda