Green Buildings Congres 2018

Duik in een wereld van innovatie en geniet van een unieke blik in de toekomst. Op het Green Buildings Congres van FMN-partner CFP Green Buildings geven bekende keynote sprekers een vernieuwde kijk op verduurzaming, ondernemen binnen een circulaire en inclusieve economie. Thema dit jaar is ‘We are the world’. Het congres wordt gehouden op 13 september 2018 in Het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. FMN neemt als partner deel en biedt haar leden onder meer korting op de toegangsprijs.

Congres We are the World

Keynotes
  • Katja Schuurman -  Eerlijk ondernemersschap en duurzame handel met haar stichting Return to Sender.
  • Ruud Veltenaar - Futuroloog en TedX-spreker over de invloed van ontwikkelingen op ons leven, werk en welvaart.
  • Ezekiel Ole Katato - Masai-leider en spiritueel leider over de gevolgen van klimaatverandering in Kenia.
  • Aukje Kuypers -  Zakenvrouw van het Jaar.
Innovation Challenge

Gekoppeld aan het congres wordt ook de ABN AMRO Innovation Challenge georganiseerd. Veertig state-of-the art concepten, producten en ideeën om Nederland te verduurzamen, komen dan aan bod. In vijf minuten laten de pitchers zien waarom juist zij het verdienen om de challenge te winnen en er vandoor te gaan met de hoofdprijs van 5.000 euro. De challenge is een must-see om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de markt.

Korting voor FMN-leden

Door het partnership met FMN ontvangen alle FMN-leden niet alleen 50 euro korting op de toegangsprijs, maar kunnen ze zich ook gratis aanmelden voor het houden van een innovatieve pitch. Innovaties ontstaan in de praktijk en als het gaat om het verduurzamen van gebouwen start dit vaak bij de facility manager. Als dit ook voor jou geldt, bieden we je graag een plaats in de Innovation Challenge. Klik hier voor meer informatie.

Datum en tijdstip:
2018-09-13T00:00:00 2018-09-13T00:00:00
Locatie:
Koninklijk Instituut voor de Tropen
Adres:
Mauritskade 63
1092 AD Amsterdam
Aanmeldperiode:
Meer informatie en aanmelden

< terug naar de agenda