FMN Young-webinar 2: Persoonlijk geluk

FMN Young organiseert in september twee gratis interactieve webinars over geluk. De focus van de webinars ligt geheel op het creëren van geluk in je leven, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. De webinars worden gegeven door twee professionals uit dit vakgebied die beiden hun eigen expertise hebben maar die elkaar tegelijkertijd perfect aanvullen. Webinar 2 gaat over persoonlijk geluk.

Webinar 2: Persoonlijk geluk - Frederiek Vetkamp

Deze tweede webinar op donderdag 24 september wordt gehost door Frederiek Vetkamp. Frederiek is coach bij 27°Coaching en is gespecialiseerd in het begeleiden van studenten en young professionals. De focus van deze webinar zal voornamelijk liggen op het belang en het behalen van persoonlijk geluk. Ook vertelt Frederiek hoe je een perfecte combinatie kan maken van werkgeluk en persoonlijk geluk om uiteindelijk een succesvolle carrière te krijgen. Daarnaast krijg je persoonlijke tips & tricks aan de hand van jouw eigen ingebrachte situatie!

Meer weten over drijfveren en professioneel geluk?

Je komt meer te weten over drijfveren en professioneel geluk tijdens de eerste webinar op donderdag 17 september. Webinar 1 wordt gehost door Ron Roodhorst.

Inschrijven

Deze gratis webinar is bedoeld voor facilitaire studenten en young professionals tot en met 30 jaar oud. Ook zonder FMN(Young)-lidmaatschap kan je kosteloos meedoen.

Tip: Webinar 1 en 2 sluiten op elkaar aan. Het is daarom raadzaam en zinvol om beide webinars bij te wonen. Uiteraard kan je ervoor kiezen om maar één van de twee webinars te volgen.

Datum en tijdstip:
2020-09-24T09:00:00 2020-09-24T10:30:00
Locatie:
Adres:


Aanmeldperiode:
Schrijf je in!

< terug naar de agenda