FMN Young-webinar 1: Drijfveren en professioneel geluk

FMN Young organiseert in september twee gratis interactieve webinars over geluk. De focus van de webinars ligt geheel op het creëren van geluk in je leven, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. De webinars worden gegeven door twee professionals uit dit vakgebied die beiden hun eigen expertise hebben maar die elkaar tegelijkertijd perfect aanvullen. Webinar 1 gaat over drijfveren en professioneel geluk.

Webinar 1: Drijfveren en professioneel geluk - Ron Roodhorst

Deze eerste webinar op donderdag 17 september wordt gehost door Ron Roodhorst. Ron is de oprichter en eigenaar van Quik, een facilitair management detacheringsbureau. Tijdens deze webinar neemt Ron je mee in zijn verhaal over de drijfveren van een young professional. Hij vertelt op interactieve wijze hoe je deze kan gebruiken om werkgeluk te creëren en hoe je de regie over jouw loopbaan behoudt. 

Meer weten over persoonlijk geluk?

Je komt meer te weten over persoonlijk geluk tijdens de tweede webinar op donderdag 24 september. Webinar 2 wordt gehost door Frederiek Vetkamp.

Inschrijven

Deze gratis webinar is bedoeld voor facilitaire studenten en young professionals tot en met 30 jaar oud. Ook zonder FMN(Young)-lidmaatschap kan je kosteloos meedoen.

Tip: Webinar 1 en 2 sluiten op elkaar aan. Het is daarom raadzaam en zinvol om beide webinars bij te wonen. Uiteraard kan je ervoor kiezen om maar één van de twee webinars te volgen.

Datum en tijdstip:
2020-09-17T09:00:00 2020-09-17T10:30:00
Locatie:
Adres:


Aanmeldperiode:
Schrijf je in!

< terug naar de agenda