FMN Young: Facility Tour TOPdesk

FMN Young is LIVE en ook het eerste event is een feit! Op dinsdagmiddag 18 februari organiseren we een Facility Tour bij FMIS-gigant TOPdesk in Delft. Zien we je daar?

Over TOPdesk

TOPdesk is twintig jaar geleden opgericht in Delft door twee studenten die een verschil wilden maken. Hun doel was om anderen te helpen met het verbeteren van hun dienstverlening – met software die simpel en eenvoudig is in gebruik. Inmiddels is het bedrijf gegroeid: van twee werknemers naar zevenhonderd, van een klein kantoor naar vestigingen in tien landen. Ze zijn misschien groot, maar ze blijven wel geloven in hun kernwaarden: luisteren naar de behoeften van hun klanten en werknemers de vrijheid, verantwoordelijkheid en het vertrouwen geven om geweldige dingen te doen.

Programma
 • 14:00 – 14:15 Welkom bij TOPdesk: wie we zijn en wat we doen
  Renske van der Heide, evangelist van TOPdesk en tevens bestuurslid bij FMN, heet iedereen van harte welkom bij TOPdesk. Ze zal vertellen wie we zijn, wat we doen en hoe we dat doen.
 • 14:15 – 14:40 Ontwerp van het kantoor op basis van onze cultuur
  Twee jaar geleden is het hoofdkantoor in Delft verhuisd naar een nieuwe locatie. Rosanna Meeder zal toelichten hoe TOPdesk gekomen is tot de inrichting en het ontwerp van de nieuwe kantooromgeving. Rosanna heeft als FM-afstudeerder onderzoek gedaan naar de bedrijfscultuur en heeft op basis daarvan aanbevelingen gedaan voor de nieuwe kantooromgeving. Ze zal vertellen hoe ze dat heeft aangepakt en waarom het pand zo goed bij TOPdesk past.
 • 14:40 - 15:00 Samenwerking tussen IT, FM, HR en andere ondersteunende diensten
  Bijna iedereen binnen TOPdesk heeft het agile werken omarmd. Om de medewerkers beter te kunnen ondersteunen hebben de stafafdelingen twee jaar geleden besloten om zich anders te gaan organiseren. De traditionele silo’s (FM, IT, HR, etc) zijn helemaal doorbroken, en in plaats daarvan zijn drie nieuwe teams opgericht. HR medewerker Anna Afoichini zal vertellen waarom TOPdesk dat zo gedaan heeft en hoe dat er nu precies uitziet.
 • 15:00 - 16:00 Interactieve rondleiding
  Maryse Mertens is facilitair coördinator bij TOPdesk. Samen met Rosanna zal zij je rondleiden door het pand. Onderweg vertellen ze alle ins and outs over de huisvesting en facilitaire diensten. En ze laten natuurlijk het servicepunt zien waar Anna over verteld heeft. Je wordt ook rondgeleid langs de andere afdelingen. Je zult al snel zien hoe het agile werken in de gehele organisatie terugkomt.
 • 16.00 - 17.00 Afsluitende borrel, samen met studievereniging BI.L.

Deze middag is ook studievereniging B.I.L. aanwezig bij TOPdesk. Leuk om dan samen te borrelen, toch? In 1984 is de opleiding Bestuurskunde opgericht aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Universiteit Leiden. In 1985 volgt de oprichting van de Bestuurskundige Interfacultaire vereniging Leiden (B.I.L.).

Kosten en aanmelden

Als je student of young professional (t/m 30 jaar) bent én lid van FMN, kan je je gratis aanmelden voor de community FMN Young! Dat doe je (als je dat nog niet gedaan hebt) door je in te schrijven via dit formulier. Alle activiteiten die wij organiseren zijn dan voor jou ook kosteloos te bezoeken!

Ben je nog géén lid van FMN? Word dan lid, want alleen als lid kan je onze activiteiten bezoeken. Maar niet getreurd: we zijn pas sinds kort live en willen jou daarom heel graag ter kennismaking (gratis) uitnodigen voor dit event! Interesse? Stuur dan een mailtje naar young@fmn.nl en we zetten je op onze gastenlijst als er nog plek is!

Aanmelden kan via de besloten pagina van FMN Young. Op die pagina is de link naar het aanmeldformulier te vinden. Klik op de link, log in en meld je aan!

Route & bereikbaarheid

Voor alle informatie over route & bereikbaarheid: klik hier!
Kom je met het OV? Vanaf station Delft wandel je in 10 minuten naar het kantoor.
Kom je met de auto? Parkeer op het parkeerdek bij TOPdesk. Het navigeeradres is: Jacoba van Beierenlaan 1. Is het parkeerdek vol? Dan kun je gratis parkeren in de parkeergarage van winkelcentrum De Hoven Passage. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar het kantoor. Vraag bij vertrek om een uitrijkaart en gebruik deze samen met je originele uitrijkaart tijdens het uitrijden.

Datum en tijdstip:
2020-02-18T14:00:00 2020-02-18T17:00:00
Locatie:
TOPdesk
Adres:
Westlandseweg 40
2624 AD Delft
Aanmeldperiode:
Aanmelden

< terug naar de agenda