FMN on Tour: Stay Connected 2

Tweede uit een serie van een aantal regionale bijeenkomsten waarin FMN met leden en niet-leden in gesprek gaat over hoe het vakgebied en het beroep van facility manager zich ontwikkelt. Wat betekenen die ontwikkelingen voor FMN als beroepsvereniging en hoe willen (toekomstige) facility managers daarin door FMN ondersteund worden?

Zowel niet-leden als leden zijn van harte welkom bij de 'Stay Connected'-bijeenkomsten. Leden roepen we op om een (toekomstig) facility manager mee te nemen die FMN nog niet zo goed kent.
Klik op onderstaande button 'Direct aanmelden' om jouw gratis ticket(s) te bestellen.Let op! Na aanmelding verhinderd? Wij en de mensen die we op een eventuele wachtlijst hebben moeten plaatsten stellen het op prijs als je ons dat tijdig laat weten. Daarom hanteren we een regeling voor annuleren en no-show: tot en met woensdag 24 april 2019, 23.59u kun je je ticket zonder kosten annuleren. Na dit tijdstip brengen we een bedrag van € 35,- excl. btw aan annulerings- of no-show-kosten in rekening.

Het programma voor donderdag 25 april :
15.30 - 16.00u - Inloop/ontvangst
16.00 - 16.30u - Interactieve presentatie en discussie vanuit FMN
16.35 - 16.55u - “Duurzaam denken en handelen versnellen” Frans Melissen, lector
16.55 - 17.15u - “Design manage and measure experiences” Xander Lub, lector
17.15 - 18.15u - Workshops: Lego Serious Play, Micro Bits (IoT) en Microsoft Testing Center
18.15 - 19.00u - Borrel en rondleiding (facultatief)


Informatie over de workshops:

  1. Lego Serious Play (LSP)
    LSP is een gefaciliteerde methode voor onder meer strategie- en visieontwikkeling, teamvorming, planvorming en innovatie. De kracht van LSP is dat iedereen (niemand uitgezonderd) met behulp van de Lego-steentjes in staat is om zijn kennis en mening in te brengen in een overleg. Het is niet alleen een speelse, maar ook een bewezen en zeer effectieve methode. Bij de bacheloropleiding Facility Management van BUas werken acht gecertificeerde LSP facilitators. Binnen opleiding wordt LSP ingezet om studenten met elkaar te laten nadenken over de toekomst van het FM-vakgebied, innovatie, organisatie-ontwikkeling en over hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. In de workshop tijdens het FMN StayConnected-event kan je kennismaken met LSP en zijn toepassing. 
  2. Microsoft workshop
    Wil je graag je Excel-, PowerPoint- of Word-kennis testen ? In het BUAS Microsoft erkend testcentrum kan je gratis een wereldwijd erkend certificaat halen in een van deze Microsoft-pakketten. Klik voor meer info op deze link. De test duurt maximaal 50 minuten. Indien je deze test wil doen vragen we je vooraf te registreren via deze link
  3. Micro Bits (IOT)
    Niet alleen praten over internet of things (IOT) maar ook zelf praktisch kijken hoe het werkt? Dan moet je zeker deze workshop volgen. Klik hier voor meer informatie.
Datum en tijdstip:
2019-04-25T15:00:00 2019-04-25T19:00:00
Locatie:
Breda University of Applied Science
Adres:
Monseigneur Hopmansstraat 2
4817 JT Breda
Aanmeldperiode:

FMN BREDA 2019

< terug naar de agenda