FMN Connect XL: Back to school! [DIGITAAL]

FMN viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Op De Haagse Hogeschool (HHS) werd 40 jaar geleden gestart met de opleiding Facility Management. De twee jubilarissen hebben hun krachten gebundeld en nodigen je uit om terug te gaan in de schoolbanken. Op 12 november a.s. van 14.00 tot 17.00 uur organiseren zij het digitale najaarscongres FMN Connect XL: Back to school!

Onze wereld verandert. Hoe blijven wij de ontwikkelingen een stap voor? Wat is nodig om een leven lang te (kunnen) blijven leren? Wat leren we van de actuele situatie? Om antwoord te geven op vragen als deze hebben we een interessant programma samengesteld. Onder leiding van dagvoorzitter Esther van der Voort nemen Mark Slaman, opleidingsmanager FM aan de HHS, en Michel Tobé, voorzitter FMN, je mee langs een keuze aan virtuele workshops en kort en krachtige kennissessies – de FMNTalks. Dit alles wordt voorafgegaan door een inspirerende keynote van prof. dr. Nick van Dam. Als spetterende afsluiting vindt de finale van de FMN Student Awards 2020 plaats.

Hoe doe je mee?

We houden het programma zo beknopt mogelijk en beginnen alle sessies op tijd. We vragen je dan ook vooraf te bepalen welke sessies je zou willen volgen. In het programma-overzicht hieronder vind je alle keuzemogelijkheden en informatie over de sessies. Een week voorafgaand aan het congres ontvang je van ons de link naar de landingspagina waar je op 12 november zelf de sessies van jouw keuze kunt selecteren om te volgen.
De sessies worden in Microsoft Teams aangeboden. Tijdens elke sessie is het mogelijk om vragen te stellen in de chat van de vergadering. De aanwezige moderator zal de vragen voorleggen aan de spreker.

Virtuele workshops

Om de workshops interactief te laten zijn is het aantal deelnemers per workshop beperkt tot 25 personen. Wil je meedoen aan een van de virtuele workshops? Dan vragen we je om je daarvoor apart aan te melden. Je ontvangt hiervoor bericht van ons in de week voorafgaand aan het congres.

Tickets bestellen

Deelname is voor zowel FMN-leden als niet-leden gratis. Je ticket voor Connect XL bestel je hier.

Programma
Toelichting programma

Lees meer over de sessies en sprekers zodat je van tevoren weet welke sessies je wilt bijwonen.

De video's van de finalisten van de FMN Student Awards 2020 bekijk je hier.

 

Datum en tijdstip:
2020-11-12T14:00:00 2020-11-12T17:00:00
Locatie:
Adres:


Aanmeldperiode:
Bestel je ticket!

< terug naar de agenda