FMN Connect XL: Back to school!

FMN viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Op De Haagse Hogeschool (HHS) werd 40 jaar geleden gestart met de opleiding Facility Management. De twee jubilarissen hebben hun krachten gebundeld en nodigen je uit om terug te gaan in de schoolbanken. Op 12 november a.s. van 13.30 tot 18.00 uur organiseren zij het najaarscongres FMN Connect XL: Back to school! bij de HHS in Den Haag.

Onze wereld verandert. Hoe blijven wij de ontwikkelingen een stap voor? Om antwoord te geven op vragen als deze hebben we een interessant programma samengesteld. Het programma bestaat uit een keynote door prof. dr. Nick van Dam ('Leren en ontwikkelen in het digitale tijdperk'), verfrissende workshops gegeven door honourstudenten, sessies waarin we terugblikken en vooruitkijken met alumni en oud-docenten en natuurlijk praktische break-outsessies met experts uit het facilitaire werkveld. Als spetterende afsluiting vindt de finale van de FMN Student Awards 2020 plaats.

COVID-19 en tickets

We houden ons aan de regels omtrent COVID-19 en er zullen speciale toegangsmaatregelen van kracht zijn. Het congres wordt zowel live als virtueel aangeboden. Tickets voor het event zijn binnenkort verkrijgbaar.

Datum en tijdstip:
2020-11-12T13:30:00 2020-11-12T18:00:00
Locatie:
De Haagse Hogeschool
Adres:
Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag
Aanmeldperiode:

< terug naar de agenda