FMN Connect XL Bits don’t bite - FM en technologie: een achtbaan-ervaring?

Op volle snelheid duiken we nieuwe tijden in: leuk, en razend spannend. En we kunnen alleen nog maar vooruit! Zo staan we als FM'er nogal eens twijfelend tegenover nieuwe technologie: het is onbekend, wat gaat het ons brengen? Tijdens FMN Connect XL op 27 november a.s. nemen we je mee in een aantal van de meest relevante technologieën, belicht vanuit verschillende invalshoeken.

Kritische blik op technologie

Verschillende keynotes zullen ons meenemen in de mogelijkheden van technologie, maar er zal ook kritisch vanuit een FM-perspectief gekeken worden naar alle bezwaren. Brengt robotisering een nieuwe revolutie of gaat het ons onze baan kosten? Prof. dr. Bob de Wit, professor of strategic leadership bij Nyenrode Business Universiteit en co-director van het Center for Strategy gaat het je vertellen! Ook wordt tijdens het event de gloednieuwe FM-Hypecycle gepresenteerd.

Andere onderwerpen die tijdens dit event door iedereen eigen gemaakt kunnen worden door workshops zijn onder andere het virtueel toegankelijk maken van onze gebouwen met BIM. Samenwerken van verschillende specialismen in een bouwplan wordt hiermee eenvoudig. Vanaf de eerste fase van de ontwikkeling tot aan het dagelijkse onderhoud van een opgeleverd gebouw kun je via BIM regelen.

Meer informatie

Wil je meer weten over FMN Connect XL Bits don’t bite? Bekijk dan deze pagina

Datum en tijdstip:
2019-11-27T13:00:00 2019-11-27T18:30:00
Locatie:
Mauritskazerne, Ede
Adres:
Nieuwe Kazernelaan 2 D41
6711 JC Ede
Aanmeldperiode:

< terug naar de agenda