FMBIM Workshops tijdens BIM Loket Kennisdag

Het Expertteam Technologie is vrijdag 4 oktober aanwezig tijdens de 'BIM Loket D-day' in het BIMHUIS in Amsterdam. In de middag zal het team vanuit het domein FMBIM workshops organiseren waar iedereen aan kan deelnemen.

BIM Loket Kennisdag
Tijdens de BIM Loket Kennisdag komen koplopers en beslissers rond digitalisering/ informatisering in de bouw bijeen. Deze vierde BIM Loket Kennisdag heeft als rode draad een professionele en gedreven community die durft en doet. Niet zozeer de techniek staat centraal, als wel de randvoorwaarden voor succes. Het gaat om durven, doen, cultuur, organisatieverandering, mentaliteit, zwermmanagement. Daarbij is het uitgangspunt dat iedereen er morgen al mee aan de slag moet kunnen. Er wordt getoond wat er al is, wat er gebeurt en er wordt een oproep gedaan om dat verder te brengen. Om de urgentie te onderstrepen is gekozen voor een nieuwe naam: BIM Loket D-day.

DigiDare Award 2019
Aan het eind van de ochtend wordt tevens de DigiDare Award 2019 uitgereikt. Met deze award wordt een podium geboden aan goede voorbeelden voor de cultuuromslag die nodig is om de mogelijkheden van digitale samenwerking te kunnen adopteren. De DigiDare Award is een initiatief van BIM Loket en Duurzaam Gebouwd, en wordt ondersteund door DigiDealGO.

Meer informatie over deze bijeenkomst en het programma lees je hier.

Deelname
Deelname aan de BIM Loket Kennisdag is gratis. Aanmelden kan op deze website.

Datum en tijdstip:
2019-10-04T09:00:00 2019-10-04T17:00:00
Locatie:
BIMHUIS
Adres:
Piet Heinkade 3
1019 BR Amsterdam
Aanmeldperiode:

< terug naar de agenda