FM Carrière Event, georganiseerd door het Saxion en FMN Community Oost-Nederland

Op woensdag 26 februari aanstaande organiseert de FMN Community Oost-Nederland het 'FM Carrière Event'. Ben je op zoek naar een (afstudeer) stage of naar een startersfunctie na je afstuderen? Kom dan naar het FM Carrière Event.

Op woensdag 26 februari aanstaande organiseert de FMN Community Oost-Nederland het 'FM Carrière Event'. Dit evenement zal plaatsvinden in de centrale hal van Saxion in Deventer en heeft als doel:

'Studenten facility management direct in contact brengen met organisaties en bedrijven in de Regio Oost-Nederland die de studenten een kickstart kunnen geven door vacatures, stages of traineeships aan te bieden.'

FMN Young

Ook FMN en haar nieuwste community FMN Young zullen zich presenteren tijdens dit event.

Over het FM Carrière Event

Ben je op zoek naar een (afstudeer) stage of naar een startersfunctie na je afstuderen? Kom dan naar het FM Carrière Event. Voor dit evenement worden verschillende organisaties uitgenodigd die allen op zoek zijn naar afstudeerders, stagiaires en/of starters. Dit zijn vanzelfsprekend facilitaire organisaties maar ook wervingsbureaus en andere potentiële werkgevers uit de regio Oost-Nederland.

Netwerkborrel

Tijdens dit evenement kunnen studenten en alumni op een informele manier met het werkveld in aanraking komen en zullen er verschillende trainingen en cursussen aangeboden worden die ondersteunend kunnen zijn bij het solliciteren. We sluiten om 17:00 uur het event af met een netwerkborrel!

Datum en tijdstip:
2020-02-26T15:30:00 2020-02-26T17:30:00
Locatie:
Hogeschool Saxion
Adres:
Handelskade 75
7417 DH DEVENTER
Nederland
Aanmeldperiode:
2002-01-17T00:00:00 2020-02-26T14:00:00

< terug naar de agenda