Facto Congres 2020: 'Changing world, Changing FM'

Op donderdag 1 oktober 2020 vindt de 13e editie van het Facto Congres plaats. Dit jaar is het thema 'Changing World, Changing FM'.

De wereld verandert in rap tempo. Zo wordt de invloed van high tech alsmaar groter, klantwensen veranderen en de energietransitie vraagt om andere oplossingen. Ook willen steeds meer mensen werken in een omgeving waarin duurzaamheid, gezondheid en ‘purpose’ centraal staan. Als je daarbij de ontwikkelingen rondom de coronacrisis en de impact van deze pandemie op de samenleving neemt, is het duidelijk dat facility managers voor grote uitdagingen staan.

Hoe je met deze veranderingen omgaat en hoe FM – samen met haar dienstverleners – dienstverlening kan ontwikkelen die écht bijdraagt aan het succes van de organisatie, staat centraal tijdens dit congres.
De keynotesprekers zijn Merlijn Ballieux (als wetenschapper gespecialiseerd in veranderkunde) en NRC-journalist Japke-D Bouma. Het programma biedt 10 verschillende sessies. Bekijk het programma en verdere informatie op de website van Facto.

Inschrijven

Op de website van Facto kun je je inschrijven voor het congres. Als FMN-lid ontvang je € 50,- korting op je ticketprijs.

Datum en tijdstip:
2020-10-01T09:15:00 2020-10-01T17:30:00
Locatie:
InnStyle
Adres:
Herenweg 55
3602 AN Maarssen
Aanmeldperiode:

< terug naar de agenda