FMN Community Hospitality: EXPERT-middag

De Hospitality Community van FMN zet zich graag in om haar kennis en kunde over gastvrijheid te delen met organisaties. Dit programma willen we graag met jou gaan onderzoeken op vrijdag 1 september bij Zorgspectrum, locatie De Geinsche Hof.

Om een goed beeld te krijgen van de huidige situatie zullen we de middag beginnen met een korte presentatie over de missie en visie van het Zorgspectrum en een rondleiding van Gerlina Pols, manager Gastvrijheid & Services.

Het doel: via brainstormsessies een aanbeveling aanbieden aan het Zorgspectrum om gastvrijheid nog beter te integreren in de dienstverlening richting de cliënt en de medewerkers. De aanbevelingen zullen later worden verwerkt in een blog, waarna we onder het genot van een hapje en drankje kunnen napraten.

Daarnaast blikken wij graag kort terug op het afgelopen half jaar en kijken we vooruit richting een mooie tweede helft van het jaar. Daarin willen wij ook alvast met jou delen dat Jan Willem Tellegen de focus die hij heeft gehad voor de FMN Hospitality Community gaat verleggen richting de radicale verandering in de zorg. Zodat hij met al zijn focus en energie ook daar een belangrijke rol kan spelen in het opbouwen van een enthousiaste, professionele club met mensen. Als kernteam willen wij Jan Willem via deze weg alvast in het zonnetje zetten en bedanken voor zijn inzet voor de Hospitality Community.

Ben je op zoek naar meer handvatten over gastvrijheid binnen de zorg? Heb je veel kennis en deel je deze graag met andere facilitaire professionals tijdens een interactieve middag in Nieuwegein? Meld je dan nu aan via de aanmeldbutton onderaan de pagina.

Programma

13.00-13.30:               ontvangst met koffie en thee

13.30-13.45:               presentatie zorgspectrum, korte high lights met missie en visie

13.45-14.30:               rondleiding zorgspectrum

14.30-16.00:               bespreken van de vragen in kleinere groepen, vooraf opgesteld
                                     door het Zorgspectrum

16.00-16.30:               nabespreken in groepsverband

16.30-17.30:               borrel

Datum en tijdstip:
2017-09-01T13:00:00 2017-09-01T17:30:00
Locatie:
Zorgspectrum, locatie De Geinsche Hof
Adres:
Vuurscheschans 75-77
3432 TX Nieuwegein
Aanmeldperiode:

< terug naar de agenda