Dutch Green Building Week 2018

De achtste editie van de Dutch Green Building Week vindt plaats van 24 tot 28 september 2018. Het thema van dit door Dutch Green Building Council (DGBC) georganiseerde evenement is Paris Proof. In dezelfde week vindt de World Green Building Week plaats, waarbij wereldwijd alle Green Building Councils hun initiatieven en die van hun participanten in de ‘vitrine’ zetten. Samen bundelen zij hun krachten en wijzen ze op de uitdagingen van de aanpak van mondiale klimaatverandering.

Samenwerken en interactie

Deze editie van de Dutch Green Building Week staat volledig in het teken van het verduurzamen van de bestaande gebouwde omgeving. Participanten van DGBC worden actief betrokken bij het invullen van het (lokale) programma, de organisatie en communicatie. Samenwerken en interactie staan centraal. Participanten worden gestimuleerd om de Dutch Green Building week te ondersteunen door bijvoorbeeld een eigen evenement/activiteit te organiseren. Kijk hier voor meer informatie.

Doelen

• Aandacht vragen voor doelstellingen uit het Klimaatakkoord Parijs
• Enthousiasmeren en partijen verbinden en in beweging brengen
• Een volgende stap zetten met het Deltaplan Duurzame Renovatie
• Zichtbaar maken van commitment en leiderschap van de achterban van DGBC om een doorslaggevende rol te spelen bij het Paris Proof maken van de gebouwde omgeving
• Beweging aanjagen door het laten zien van showcases en leiderschap
 

Datum en tijdstip:
2018-09-24T00:00:00 2018-09-28T00:00:00
Locatie:
Adres:

Den Haag
Aanmeldperiode:
Meer informatie

< terug naar de agenda