Charity Dinner

Na het succesvolle Charity Dinner bij de eerste editie van Facility for Future, sluiten we ook de eerste dag van ‘World Workplace Europe meets Facility for Future’ af met een liefdadigheidsdiner. Bestel hier je kaartje voor een enkele stoel. Wil je een hele tafel afnemen van 8 of 10 stoelen? Klik dan hier

Het Charity Dinner is de ideale gelegenheid om met jouw (internationale) collega’s, zakenrelaties of gewoon je partner te netwerken onder het genot van een topdiner verzorgd door Hutten Catering. Schuif je aan? Reserveer dan nu je stoel voor €125,- excl btw of neem een tafel van 8 of 10 stoelen voor respectievelijk €1.000, excl. btw of €1.250 excl. btw.

De opbrengst van het Charity Dinner gaat in samenwerking met de Rabo Foundation naar projecten die bijdragen aan de duurzame productie van ons voedsel. We willen helpen om kleinschalige boerenbedrijven in ontwikkelingslanden te trainen bij de duurzame voedselproductie in hun bedrijf.
Directeur Pim Mol van de Rabo Foundation zal die avond toelichten waarom deze projecten belangrijk zijn.

Klik hieronder op de button 'direct aanmelden' als je een enkele stoel wilt reserveren.

Liever een hele tafel van 8 of 10 stoelen reserveren? Klik dan hier.

Je kunt ook deelnemen aan het Charity Dinner als je niet deelneemt aan 'World Workplace Europe meets Facility for Future'. Je selecteert na je registratie dan alleen je ticket(s) voor het Charity Dinner.

Datum en tijdstip:
2019-03-20T19:00:00 2019-03-20T22:00:00
Locatie:
De Kromhouthal
Adres:
Gedempt Hamerkanaal 231
1021 KP Amsterdam
Aanmeldperiode:

< terug naar de agenda