CFP Facility Open

Dit jaar wordt alweer de 14e editie van de CFP Facility Open georganiseerd. Het belooft weer een leuke zeildag te worden.

Na het grote succes van vorig jaar is wederom gekozen om de Facility Open in Muiden te organiseren. Deelnemers van de vorige editie waren zeer enthousiast over deze bijzondere locatie. Graag willen we er dit jaar samen weer een bijzondere belevenis van maken, met een hoop gezelligheid. Staat u dit jaar ook aan de startlijn met uw eigen team?

De CFP Facility Open is de uitgelezen kans om uw banden met uw klanten en/of collega’s te versterken en uw netwerk verder uit te breiden. Uit voorgaande edities is gebleken dat dit sportieve evenement een perfecte mogelijkheid is om uw relaties beter te leren kennen. De deelnemers zijn actief in vastgoed en facility management en, zowel als eindgebruiker, beheerder, eigenaar, leverancier of als dienstverlener. Het wedstrijdzeilen is mogelijk met een eigen of een gehuurd zeiljacht. Als u graag een zeiljacht wilt huren tijdens deze dag, ontvangt u een overzicht van huurjachten. De zeiljachten worden verhuurd inclusief een schipper, die tevens zorgdraagt voor het brengen en ophalen van uw jacht.

Meld u nu aan voor dit sportieve evenement met uw organisatie, relaties of individueel.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Jessica Vervoort of Roel Wever via 055 355 51 99 of jvervoort@cfp.nl / rwever@cfp.nl. Wij zullen uw deelname bevestigen en u op de hoogte houden met meer informatie over de CFP Facility Open 2018.

Datum en tijdstip:
2018-06-01T00:00:00 2018-06-01T00:00:00
Locatie:
Adres:

Muiden
Aanmeldperiode:

< terug naar de agenda