Bits, Bricks and Behaviour [DIGITAAL]

FMN is deelnemer van de online conferentie Bits, Bricks and Behaviour die van 9 tot en met 13 november plaatsvindt. Samen met de Nederlandse brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering en de partners van het evenement zijn we tot een interessant programma gekomen dat input biedt om gebouwinformatisering goed toe te passen. We nodigen onze leden en andere geïnteresseerden uit om mee te doen aan deze conferentie.

Tijdens het interactieve Bits, Bricks and Behaviour hoor je alles over gebouwgebonden technologieën. Aan de hand van business cases en innovatieve technologieën worden jouw uitdagingen in o.a. digitalisering, sensoring, artificiële intelligentie, augmented reality, BIM, welzijn en gezondheid toegelicht. Als deelnemer kan je met behulp van Mentimeter je mening geven en reageren op stellingen en vragen.

De conferentie duurt vijf dagen en valt in de week van de gebouwautomatisering. Iedere dag staat een ander marktsegment centraal en wordt een ander actueel thema belicht. Bekijk hier het programma.

Meld je gratis aan

Deelname aan Bits, Bricks and Behaviour is gratis. Je kunt je hier aanmelden.

Datum en tijdstip:
2020-11-09T10:00:00 2020-11-13T16:00:00
Locatie:
Adres:


Aanmeldperiode:

< terug naar de agenda