Bijeenkomst Community Oost-Nederland: Vliegveld Twenthe

Op donderdag 9 mei organiseert FMN Community Oost-Nederland een bedrijfsbezoek aan evenementenlocatie Vliegveld Twenthe in Enschede. Graag nodigen wij je uit voor dit bedrijfsbezoek aan deze prachtige locatie.

Voor deze bijeenkomst hebben we weer een interessant programma opgesteld. Allereerst zal Marten Foppen, Commercieel Directeur Vliegveld Twenthe ons meer vertellen over de evenementenlocatie. Hij gaat het o.a. hebben over de herontwikkeling en bestemming van het terrein, hergebruik van materialen en het faciliteren van evenementen.

De tweede spreker is Bart Breedijk, Servicemanager bij Heijmans en bestuurslid van Green Business Club Twente. Hij zal ons meenemen in de wereld van het circulair bouwen. Hij vertelt o.a. over de noodzaak van het circulair denken en de inzet op circulaire economie. Om vervolgens in te gaan op wat circulaire economie nu inhoudt, en wat dit voor de bebouwde omgeving betekend. Hij zal afsluiten met een interactief gedeelte waarin enkele stelling gediscussieerd zullen worden.

Hierna worden we rondgeleid over het terrein met de Bluebird Bus. Tijdens deze rondleiding zul je zien wat er allemaal mogelijk is op deze prachtige locatie. De dag wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Programma

• 14.00 - 14.30 uur: Ontvangst in Hangar 10
• 14.30 - 16.30 Sprekers en rondleiding
• 16.30 - 18.00 uur Netwerkborrel

Aanmelden
Aanmelden is zowel voor FMN-leden als niet FMN-leden mogelijk. Voor FMN-leden is deelname kosteloos, niet FMN-leden betalen €13,30. Ben je lid van FMN? Vul dan als promotiecode je voor- en achternaam in (kleine letters, zonder spaties).

Ben je wel FMN-lid, maar niet van de Community Oost-Nederland en wil je deelnemen aan deze bijeenkomst? Mail dan naar communityoostnederland@fmn.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor je kortingscode.
Nog geen lid van FMN Community Oost-Nederland? Meld je dan nu aan!

Datum en tijdstip:
2019-05-09T14:00:00 2019-05-09T18:00:00
Locatie:
Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie
Adres:
345 Vliegveldweg
7524 PT Enschede
Aanmeldperiode:

< terug naar de agenda