Actieve leden en bestuur bijeenkomst

Het bestuur organiseert regelmatig bijeenkomsten met de actieve leden binnen FMN. Tijdens deze bijeenkomsten praten we elkaar bij over waar we mee bezig zijn en proberen we gezamenlijk vorm en inhoud te geven aan onze vereniging. Bovendien zijn deze bijeenkomsten een mooie gelegenheid om verbinding met andere actieve leden te leggen.

Essity-Logo

Graag nodigt het bestuur daarom de leden die actief zijn in een expertgroep, commissie of in een kernteam van een community, uit voor de eerstvolgende bijeenkomst voor actieve leden.
 
Deze bijeenkomst vindt plaats op
Woensdag 5 september
Van 14.00u – 17.30u
Bij: Essity in Cuijk (Katwijk, NB)
 
Essity
FMN Zilveren Partner Essity (de nieuwe naam van SCA Hygiene Products en onder meer bekend van de merken Tork, Tempo, Lotus en Leukoplast) leidt de actieve leden van FMN graag rond op deze productielocatie. De middag sluiten we af met een informele borrel. Ook de overige FMN Partners zijn uitgenodigd om later in de middag bij het programma aan te sluiten.
Voor het overleggedeelte van actieve leden met het bestuur wordt nog een agenda toegestuurd.
 
Let op
Er gelden op de locatie strikte veiligheidsvoorschriften. Om die reden kan het zijn dat we een limiet moeten instellen op het aantal deelnemers. Als dat het geval mocht zijn, dan hanteren we de volgorde van aanmelding.
Heb je je aangemeld en ben je toch verhinderd? Laat het dan ook weten. Mocht er een reservelijst zijn, dan kunnen we mogelijk iemand anders nog blij maken met jouw plek.

Aanmelden verplicht
Voor deze bijeenkomst maken we gebruik van de Eventbrite.
Ben je een actief lid maar heb je (nog) geen uitnodiging ontvangen stuur dan een e-mail naar roel.masselink@fmn.nl.

1. Routebeschrijving
2. Voorschrift/instructie bezoekers

Datum en tijdstip:
2018-09-05T14:00:00 2018-09-05T17:00:00
Locatie:
Essity Cuijk BV
Adres:

Katwijk (Noord Brabant)
Aanmeldperiode:

< terug naar de agenda