Doe eens duurzaam banner

VIDEOPRODUCTIE DOE EENS DUURZAAM! VAN START

Yvette Watson, Alycia Biekram, Wim Oolbekkink en hun gasten delen best practices met jou
zodat jij direct aan de slag kunt met het behalen van de Sustainable Development Goals!

FMN Coronavirus - banner 2002x605

DE IMPACT VAN HET CORONAVIRUS OP FACILITY MANAGEMENT

Er is veel te lezen, zien en horen over het coronavirus. FMN probeert om de relevante informatie voor het FM-vakgebied te verzamelen. Daarnaast levert FMN als vakvereniging zelf een bijdrage aan het denken en doen over de impact van het coronavirus op ons vakgebied en dagelijks werk. 

Dia 5 - FMN25 2002x605

FMN YOUNG

FMN Young brengt studenten en young professionals samen door iedere twee maanden een activiteit te organiseren. Op alle mogelijke manieren is FMN Young het platform om jou te enthousiasmeren voor de veelzijdigheid van het vakgebied!

Dia 2 - FMN25 2002x605

WORD VANDAAG NOG LID VAN FMN!

Draag bij aan de ontwikkeling van het facilitaire vakgebied, groei verder in jouw professionele rol en
vergroot de invloed van het facilitaire netwerk.

Bestel hier je exemplaar van het FM Marktonderzoek 2019

Organisatieadviesbureau TwynstraGudde onderzoekt periodiek in opdracht van FMN de omvang van en trends en ontwikkelingen op de Nederlandse facility management markt. De onderzoeksresultaten worden gebundeld in een leesbaar en lezenswaardige publicatie. Een must-have en must-read voor iedereen die werkzaam is in het facilitaire domein of geïnteresseerd is in het facilitaire vakgebied.

Met de editie 2019 hebben FMN en TwynstraGudde voor de zesde maal de laatste cijfers, trends en ontwikkeling in kaart gebracht. Dankzij de respons van meer dan 500 facilitaire professionals biedt ook deze editie weer interessante en bruikbare inzichten. In dit onderzoek vind je naast het cijfermatige marktonderzoek met inzicht op deelmarktniveau, ook de visie van vooraanstaande experts op de belangrijkste trends en ontwikkelingen. Daarnaast krijg je inzicht in wat de uitkomsten van het onderzoek voor jou als professional kunnen betekenen en vind je concrete voorbeelden uit de praktijk. Het onderzoek geeft je zo een goed en volledig beeld van de stand van de Nederlandse facility en workplace management markt in 2019. Het Marktonderzoek 2019 beweegt ook zelf nadrukkelijk mee met alle nieuwe ontwikkelingen, waardoor deze samen met nieuwe thema’s zowel in de opzet, inhoud en vormgeving van het onderzoek een duidelijke plek vinden.

 

Bestel hier je exemplaar van het FM Marktonderzoek 2019

FMN-leden kopen het FM Marktonderzoek 2019 met korting. Ook hebben zij gratis toegang tot de digitale versie via het FMN Ledennet. Een infographic met wat kerncijfers uit het  FM Marktonderzoek 2019 kun je via deze link gratis aanvragen.
Voor de uitgebreide publicatie zelf met alle trends en informatie over de facilitaire deelmarkten gelden vanaf 20 maart onderstaande tarieven. Leden kopen één of meerdere exemplaren met ledenkorting via het ledennet.


 

  Reguliere prijs*) Ledenprijs*)
1-5 exemplaren, per stuk € 55,00 € 35,00
6-10 exemplaren, per stuk € 49,50 € 31,50
11 of meer exemplaren, per stuk € 46,75 € 29,75

*) excl. 9% btw en excl. eventuele verzendkosten. Je ontvangt een factuur. Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling geleverd.

Profiteren van het ledenvoordeel? Word dan lid van FMN.

Vorige marktonderzoeken bestellen?

De volgende marktonderzoeken zijn nog te bestellen:

  Prijs per stuk, excl 9% btw en verzendkosten  
FM Marktonderzoek 2017 € 22,00 Bestelformulier 
FM Marktonderzoek 2014 € 10,00 Bestelformulier 


Podcast over FM Marktonderzoek met Natalie Hofman

Luister hier naar de podcast van Eager People waarin voormalig FMN-voorzitter Natalie Hofman en Corinna van Diepen-Knegjens, partner van TwynstraGudde, vertellen over het onderzoek.