Kien Facility Management

"De wereld is al ingewikkeld genoeg. Wij zijn KIEN."

Kien

Dit zijn wij

Wij zijn KIEN, de ideale facilitair partner voor jouw organisatie. Een dynamische club van slimme ontzorgers. Aanpakkers met een glimlach. Wij helpen jou en je collega’s optimaal te werken. In een prettige omgeving. Schoon, gastvrij, veilig. Een goed klimaat, met alles wat je nodig hebt. Wij maken mensen blij. Zodat jij ongestoord kunt werken.

Bij KIEN houden we het graag simpel. Ons doel is dat jij en je collega’s elke dag vrolijk en effectief aan de slag kunnen. Daarom zoeken én vinden we altijd de beste oplossingen. Zetten we de juiste mensen op de juiste plek. Geven we gericht advies en regelen we zo nodig je complete facilitaire dienstverlening. Van perfect technisch beheer en waterdichte beveiliging tot de beste koffie die je ooit hebt geproefd – elke dag opnieuw. Pas als jij blij van ons wordt, zijn wij écht tevreden. Wij zijn KIEN. 

Dit doen wij

Integrated Facility Management

Wil jij optimaal gemak en efficiency in je facility management? KIEN bedenkt, organiseert en regelt het. Met onze kennis van hard services én soft services verzorgen wij het volledige beheer. Van gebouwen, terreinen en de mensen die er werken.

Business Solutions

Meedenken zit ons in het bloed. Dat doen we voor bedrijven, overheden, onderwijs en zorg. Waar we ook binnenkomen: wij zien altijd wensen, kansen en mogelijkheden. Zo kijken we ook naar jouw organisatie. We helpen je om de kwaliteit te bewaken, te verbeteren én te besparen. Van het slim inrichten van je facilitaire organisatie tot advies over een rendabele exploitatie.

Operational Services

Bij KIEN werken we hard om jou te helpen met het beste. In advies, management én uitvoering. Bijvoorbeeld via onze Operational Services, onze vaardige uitvoerende handen. Professionals die snappen wat jouw organisatie nodig heeft. Die weten wat service en klantgerichtheid is. Geschikt voor alle facilitaire sleutelposities. Echte collega’s, net zo dynamisch, professioneel en enthousiast als jij.

Contact

Meer weten over Kien Facility Management? Vraag gerust. Je kunt ons bereiken via onderstaande gegevens.
Graag tot snel! 

Kien Facility Management B.V.
High Tech Campus 32
5656 AE Eindhoven
The Netherlands

+31 (0)88 – 55 77 650 | info@kien-fm.nl | www.kien-fm.nl

Meer artikelen van KIEN