Dia 1 - FMN25 2002x605

WWEU VIRTUAL EVENT 6 T/M 8 MEI A.S.

FMN en IFMA organiseren van 6 t/m 8 mei a.s. WWEU Virtual Event: een groot aantal interessante virtuele sessies met de sprekers van WWEU20.

Dia 2 - FMN25 2002x605

WORD VANDAAG NOG LID VAN FMN!

Draag bij aan de ontwikkeling van het facilitaire vakgebied,
groei verder in jouw professionele rol en
vergroot de invloed van het facilitaire netwerk.

Dia 5 - FMN25 2002x605

FMN YOUNG

FMN Young brengt studenten en young professionals samen
door iedere twee maanden een activiteit te organiseren.
Op alle mogelijke manieren is FMN Young het platform om
jou
te enthousiasmeren voor de veelzijdigheid van het vakgebied!

Dia 3 - FMN25 2002x605

VERGROOT JE NETWERK!

Regelmatig vinden er interessante bijeenkomsten plaats
die door FMN en haar expertteams en community's
worden georganiseerd. Een mooie manier om kennis op
te doen en je netwerk te vergroten. Wanneer zien we jou?

Welkom bij FMN Community Hospitality


De FMN Community Hospitality verbindt facility managers die hospitality op de agenda hebben staan of hier meer over willen weten. Dit doet de community door jaarlijks een aantal evenementen en bijeenkomsten te organiseren. Deze events bieden de leden van de community niet alleen interessante locaties en thema’s, maar ook volop netwerkmogelijkheden.

De Community Hospitality is in het leven geroepen vanwege het grote belang van hospitality binnen facility management. Bij de Community Hospitality zijn zowel professionals uit het facilitaire werkveld als studenten facility management betrokken. Doelstelling is het bieden van een platform voor inspiratie, kennisuitwisseling en informatie, discussie, ontwikkeling en het delen van ervaringen. De verschillende stakeholders in de community zorgen voor een aantrekkelijke mix van ervaring en frisse creativiteit.

Onderscheidend vermogen

In de praktijk blijkt dat de visie voor een gastvrije organisatie op de strategische agenda vaak door de facility manager wordt opgepakt. Verschillende facilitaire organisaties ontwikkelen uiteenlopende activiteiten om klantgerichtheid en gastvrijheid vorm te geven. De ondersteunende diensten waarvoor het facilitair bedrijf verantwoordelijk is, hebben een raakvlak met hospitality. Met een klantgerichte gastvrije benadering kan de facilitaire organisatie een grote bijdrage leveren aan het onderscheidend vermogen van de organisatie. Ook kan meer invloed worden uitgeoefend op de bedrijfsvoering en sturing worden gegeven vanuit de behoefte en de doelstelling van de gast/cliënt.

Effectief netwerken

De Community Hospitality biedt facility management studenten een mooie gelegenheid om al tijdens de studie actief kennis te maken met het werkveld en hierbij vroegtijdig een netwerk op te bouwen. Voor de facility management professionals biedt de community een uitgelezen kans om effectief te netwerken met medeleden.

Kennisdeling

Behalve de netwerkfunctie is de community ook opgericht om kennis op te doen en kennis te delen. Deze kennisdeling zal voornamelijk plaatsvinden op evenementen en bijeenkomsten die de community organiseert. Hier worden interessante thema’s behandeld, worden vraagstukken opgelost en kunnen leden een kijkje nemen in de keuken bij andere organisaties.

Vriend worden?

Wil je vriend worden van de FMN Community Hospitality? Meld je dan aan via de button aan de rechterkant van deze pagina. Ben je geen lid van FMN, maar wil je wel vriend worden van de community? Ook dan kun je je aanmelden. Wil je een bijeenkomst bijwonen? Leuk! Ook als je nog geen lid bent van FMN ben je van harte welkom. Niet-leden betalen een bijdrage voor deelname aan de door de community georganiseerde bijeenkomsten.

Vragen?

Voor vragen stuur je een e-mail naar: hospitality@fmn.nl


Wie zijn wij?

De kerngroep van de FMN Community Hospitality wordt gevormd door:  

Ursula Buiteman – business developer hospitality, Welkom!

Asta van Cleef – trainer/eigenaar, 3D Facility Development
John Hokkeling – management & innovation, Syndle
Martine de Kok – managing consultant, VFM Facility Experts  
Wessel van Soest – oprichter en service excellence expert, Argentum
 

Francy Stokman – sr. recruitment consultant, Independent Facility